PFM | Schotte verklaart concrete oplossingen voor Insel Air gevonden te hebben

Rhuggenaath: In welke hoedanigheid onderhandelt Schotte?

Statenlid Schotte heeft in een schriftelijke verklaring laten weten dat hij tijdens een bliksembezoek aan Synergy Corporation, eigenaar van Avianca, concrete oplossingen voor Insel Air heeft gevonden.

Voormalige minister van Economische Ontwikkeling, Eugene Rhuggenaath, zegt tegenover het Antilliaans Dagblad verheugd te zijn dat er continuïteit plaatsvindt van zijn eerdere werkzaamheden. Hij vraagt zich wel af in welke hoedanigheid Schotte de onderhandelingen heeft gevoerd.

Aangezien Schotte geen minister is, is hij niet bevoegd en vertegenwoordigt hij de regering van Curaçao niet, aldus Ruggenaath.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “PFM | Schotte verklaart concrete oplossingen voor Insel Air gevonden te hebben

 1. Die 2 had ik nog vergeten. Bij deze dus.

 2. Abraham Mossel

  Op een of andere manier moet er zonder dat de bevolking het merkt, er voor ministers, statenleden en nog meer van dit soort loser die wat melk in de pap hebben te brokelen met vliegtuig maatschapij overnamens cq aanbestedingen vluchten bla bla, verschrikkelijk veel geld op langere termein te verdienen zijn, zie AiR Berlin ” Hakim” Beiroet AirArabic ?.en nog meer van dat soort vlieg maatschapijen Brazil ?, Canada, etcetra, zakken vullerijen nu doet Gerrit ff gauw een GREEP in het zakkie van eigen (curcrim) deeg in zijn knip!!☻☻

 3. Schotte loopt as usual met andermans veren te pronken. Dit verhaal is gewoon het gevolg van al het werk dat Eugene Rhuggenaath tot anderhalve week geleden, toen het interim kabinet aantrad, in gang heeft ingezet. Er was toen al een MOU getekend en zou er naar verwachting deze week een HOA worden getekend. Kortom, deze interim regering doet eindelijk niets anders dan wat het is opgedragen te doen tot aan de verkiezingen en dat is lopende zaken afhandelen. Wat mij het meest verbaast is hoe het kan dat Schotte met een veroordeling op zijn naam de VS binnen mag. Bovendien is het de grote hamvraag in welke hoedanigheid hij deze gesprekken heeft gevoerd. Als statenlid?

 4. Volgens mij is alles wat Shotte had aangeraakt NIET RECHTSGELDIG. HIJ WAS NIET VERKIESBAAR DUS HIJ IS NIET MINISTER.

  Dus alles wat hij had aangeraakt is NIET rechtsgeldig.

 5. MFK en PS hebben ook nog nooit wat gedaan voor de armen. Waarom moet er perse een baseball veld op Lagun komen terwijl er vrijwel geen mensen wonen? En al die reisjes en prive fotograven. Ambtenaren die nooit werken zoals Menki Rojer. ga maar zo door!

 6. Niemand weet nog precies wat de deal is. Avianca gaat namelijk niet vanaf Curacao vliegen.

 7. Het is te absurd voor woorden dat de belastingbetaler moet dokken voor wanbeleid en wanbeheer Inselair.
  Het was beter geweest de 1/4 bewoners die ver onder de armoedegrens moeten leven te ondersteunen hun kinderen 2e kanx onderwijs te geven, moeders busgeld kunnen laten ophoesten en kids met een volle buik naar school kunnen gaan. Wat dat betr geef ik de PAR een mager minnetje, ook zij hebben nooit iets voor de bevolking gedaan.
  Weggegooid geld waar ik als grootbelastingbetaler erg ontevreden over ben.

 8. Hoedanook

  Oplossing voor InselAir? Of een additionele wijze om het kapitaal uit Venezuela weg te sluizen? In geval van het laatste zal de oplossing voor InselAir niet duurzaam zijn.

 9. Avianca had direct benaderd moeten worden en de stekker had direct uit Inselair getrokken moeten worden : 33 miljoen belastinggeld had bespaard kunnen worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *