PFM | Semper: PAIS nog niet klaar voor verkiezingen

Analyse over verloren vorige verkiezingen niet klaar

Partij PAIS zal niet meedoen aan de verkiezingen die op 28 april gepland zijn. De partij is er niet klaar voor. Dat heeft voorzitter Jerry Semper laten weten aan de Extra.

Een van de redenen voor het afhaken van PAIS is dat een commissie die uitzoekt wat er bij de vorige verkiezingen mis ging, nog niet klaar is met de analyse. Tot veler verbazing slaagde de partij er niet in ook maar één zetel te halen. Verder speelt mee dat het geld om in verkiezingen te steken ontbreekt en de tijd te kort is om een gedegen campagne op poten te zetten, aldus voorzitter Semper.

Bron: ParadiseFM

6 Reacties op “PFM | Semper: PAIS nog niet klaar voor verkiezingen

 1. Helemaal mee eens. Zal z’n beleid zeker missen.

 2. Freedomwriter

  Huisarts Semper kan beter zich gaan focussen op de zorgservice richting zijn patiënten, in plaats van politieke en bestuurlijke aspiraties na te streven waar hij nog de persoonlijkheid, de kwaliteiten en kennis van heeft.

  Niet voor niks heeft PAIS al zijn de zetels verloren in de laatste verkiezing, want voor een partij die arrogantie en lege beloftes aanbiedt aan de denkende bevolking, is er gewoon geen ruimte.

 3. Jammer van Etienne van der Horst, deze man heeft goed werk gedaan om zo links en rechts wat ambtenaren zaken recht te trekken. Er zijn nu beduidend minder spookambtenaren/thuiszitters en meer van dat soort al jaren lange domweg maar geaccepteerde waanzinnige situaties.

 4. Als Semper zijn peperdure auto verkoopt beeft Pais voldoende middelen om een mega campagne the voeren.

  Als ik Semper zie rijden besef ik pas waarom ik per maand 1,500 gulden BVZ premie betaal zonder relevante dekking.

 5. Als ze deze verkiezing niet meedoen zien we ze nooit meer terug.

 6. We zullen ze niet missen. PAIS heeft in haar bestaan toch geen indruk achtergelaten. Snel vergeten en verder gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *