PFM | ‘Soab-rapport niet opzettelijk gelekt’

Wiels komt naar Curacao en eist Statendebat

Wiels komt naar Curacao en eist Statendebat

Het rapport over het functioneren van gevolmachtigde minister Marvelyne Wiels is niet opzettelijk naar de pers gelekt en ook niet met voorbedachte rade opgesteld. Dat zegt directeur van Soab, Geomaly Martes tegen het Antilliaans Dagblad.

Hiermee reageert de directeur op uitspraken van Wiels op Radio Direct waarin zij dat wel beweerde. Volgens de gevolmachtigde minister heeft zij het Soab-rapport pas sinds gisterochtend in haar bezit. Volgens het Soab klopt dat niet en heeft Wiels nadat de rapportage klaar was kans gehad om te reageren. Dat is niet gebeurd.

De gevolmachtigde minister heeft verder laten weten naar de Staten te willen komen om mee te praten over haar functioneren. Wanneer er een Statenvergadering zal plaatsvinden over het Soab-rapport is nog niet duidelijk.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | ‘Soab-rapport niet opzettelijk gelekt’

 1. Het zou interessant zijn om eens uit te rekenen wat de laffe houding van Alexandra Rosaria de gemeenschap inmiddels heeft gekost door de dankzij hem voortdurende porkeria in het Curacaohuis.

  Tel daarbij ook op de kosten van het aanstande reisje naar de Staten, waarbij Fraudelyne zoals we in het SOAB rapport exorbitant declareert.

  Hotels van 400 euro per nacht, een huurauto van 9,000 euro zonder factuur en schaamteloos diners declareren die uit de daggeldvergoeding moeten worden betaald.

  En de airmiles van de peperdure vliegtickets gaan naar mevrouw zelf.

  Dat ze businessclass vliegt heb ik wel begrip voor, want haar dikke reet past natuurlijk niet in de economy class.

  Bovendien is ze in het Curacaohuis aan hoogwaardig servies gewend geraakt.

 2. Op de foto lijkt het of zij plastische chirurgie heeft ondergaan.
  Wat volgt; borstvergroting, neuscorrectie(s), botox injecties, opgespoten lippen, bilvergroting, wangimplantaten… Moet ik nog doorgaan? Miss Marvelyne Wiels is allesbehalve puur natuur.

 3. Abraham Mossel

  Geachte, Fraudelijne Wiels, Waar wild u uw bestelde ” Flakka poeder/ pillen ” bezorgt krijgen, op het adres in Den Haag of hier in de staten op Curacrim, zegt u het maar, de bezorging is geheel gratis en voor niks,nada. Is dat niet ff fijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *