PFM | Supermarkten tegen 80/20-regeling

Supermarkten tegen 80/20-regeling

Supermarkten tegen 80/20-regeling

Eigenaars van supermarkten hopen dat de 80/20-regeling het niet haalt. Voorzitter van Supermarkt Vereniging Curaçao Joel da Silva Gois heeft dat nogmaals tegen het Antilliaans Dagblad gezegd.

Volgens de concept-wet die al in 2011 werd ingediend door Pueblo Soberano moet 80 procent van de arbeidsplaatsen ingevuld worden door lokale arbeidskrachten.

Gois zegt dat hij zelf voor zijn winkel 20 mensen nodig heeft, maar dat de vacaturebank een paar lokale mensen sturen die niet willen werken en zeker niet acht uur per dag.

“Ze trekken liever onderstand”,

aldus Gois. Daarentegen willen mensen die uit Colombia, Venezuela en de Dominicaanse Republiek komen het werk wel doen.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Supermarkten tegen 80/20-regeling

  1. iedereen maar denken dat de regering gaat om buitenlanders uit te sluiten, droom zacht het is meer een wet om onze mensen verplicht te laten werken.

  2. Vroeger lazen wij in advertenties;
    Antillianen genieten de voorkeur…… Vooral bij advertenties voor onderwijzers in het onderwijs. En kijk waar het onderwijs nu op curacao is……

  3. Door een bepaalde bevolkingsgroep voordeel te geven in de samenleving, maak je er een slap zootje van, die achterover leunt en niet leerd vechten voor een betere toekomst voor hen zelf en de staat.
    Dan ben rascistisch bezig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *