PFM | Twee verdachten liquidatie Gerald Nicolina aangehouden

Medebewoner werd onder schot gehouden | Extra

Gisteren hebben het Rechercheteam en het Arrestatieteam twee arrestaties verricht in de liquidatiezaak afgelopen zondag. Toen werd ’s middags in koelen bloede de 40-jarige Gerald Nicolina, ook bekend als Chado van de Penstraat, doodgeschoten in zijn slaapkamer.

Twee mannen waren de woning binnengedrongen; terwijl één een medebewoner onder schot hield, schoot de ander Nicolina dood. Daarna vluchtten ze in de auto waarmee ze gekomen waren. Die werd kort daarop uitgebrand in Coronet teruggevonden. Direct na de moord begon de recherche met het onderzoek.

Dat resulteerde gisteren in een inval in een huis aan de Kaya Cattalea in Santa Catharina. Daar trof de politie vier mannen en vier vrouwen aan. De laatsten bleken geen verblijfspapieren te hebben. Alle acht werden meegenomen naar het politiebureau.

Van de mannen zijn twee verdachten van de moord, een 25-jarige Curaçaoenaar en een 30-jarige Dominicaan, opgesloten. De twee andere mannen werden naar huis gestuurd, terwijl de vrouwen aan de Vreemdelingendienst werden overgedragen. De politie sluit meerdere aanhoudingen in deze zaak niet uit.

Bron: ParadiseFM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *