PFM | UTS: niet inhoudelijk betrokken bij online gokken

Telecombedrijf UTS heeft in een brief aan de Tweede Kamer gereageerd op de vragen die Kamerlid Ronald van Raak heeft gesteld over online gokken en de betrokkenheid van UTS daarbij

Telecombedrijf UTS heeft in een brief aan de Tweede Kamer gereageerd op de vragen die Kamerlid Ronald van Raak heeft gesteld over online gokken en de betrokkenheid van UTS daarbij

Telecombedrijf UTS heeft in een brief aan de Tweede Kamer gereageerd op de vragen die Kamerlid Ronald van Raak heeft gesteld over online gokken en de betrokkenheid van UTS daarbij. Dat schrijft het Antilliaans Dagblad.

De overheids-nv zegt waardering te hebben voor de betrokkenheid van de Nederlandse parlementariërs maar benadrukt dat zij zich strikt moeten houden aan de Landsverordening telecommunicatie.

Als concessiehouder staat UTS onder toezicht van Bureau Telecommunicatie Post en Utiliteiten. De jaarrekeningen worden gecontroleerd door Soab. Van Raak verbaasde zich er eerder over dat de jaarrekeningen niet openbaar zijn.

Het telecombedrijf zegt verder niet inhoudelijk betrokken te zijn bij het online gokken.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | UTS: niet inhoudelijk betrokken bij online gokken

  1. egge egge

    De brief van UTS aan Nederland was een sterk stukje toptalent -achterlijke van Raak en VVD -ga eerst eens alle brievenbus praktijken van het Koninklijk huis maar eens goed onderzoeken-ach nee zal nooit gebeuren want die mogen alles -Van Raak heeft absoluut niets te doen en vind zijn VVD vriendjes maar al te gauw om de Antillen weer eens te zeiken-kijk eerst maar in eiegen huis-ik vind dat het de hoogste tijd word dat we al die lui zelf maar eens goed onder de loep gaan nemen-het zal sne;l genoeg gaan stinken.

  2. Als je wilt vissen hoef je niet per se op zee te gaan. En net als vis begon ‘t al lang bij de UTS aan de kop te stinken. Blijf maar vragen!

  3. nee en een pooier faciliteert ook maar alleen voor zijn vrouw van lichte zeden.
    Inhoudelijk heeft hij er niks mee te maken. maar in veel landen is hij schuldig omdat hij de gelegenheid schept.

  4. caribbeancynic

    Maar wel financieel betrokken. Het mogelijk maken van illegale handelingen is ook strafbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *