PFM | Veiling Insel Air Aruba uitgesteld

Belastingdienst ontkent aan de ketting houden van MD’s

De veiling van de inventaris van Insel Air door de Directe Belastingen op Aruba (DIMP) is in ieder geval voorlopig van de baan. Dat meldt NoticiaCla.

De Directie Belastingen had beslag gelegd op de bankrekeningen en de bezittingen van InselAir vanwege een forse belastingschuld. Hoeveel is niet officieel bekendgemaakt maar het zou volgens bronnen gaan om tussen de 2 en 2,5 miljoen florin.

De veiling van de inventaris, waaronder ook bedrijfsauto’s en computers, stond gepland voor vandaag en komende dinsdag en woensdag. Een reddingsplan van de luchtvaartmaatschappij zou er voor gezorgd hebben dat de veiling is uitgesteld. De directeur van DIMP Luenne Gomez-Pieters heeft overigens ontkend dat de belastingdienst ook verantwoordelijk is voor het nog steeds aan de grond houden van de MD’s van Insel Air op Aruba.

Dat had de luchtvaartmaatschappij zelf woensdag gesuggereerd in een persbericht. Maar Gomez-Pieters benadrukt dat het aan de grond houden van een vliegtuig een traject is waar de luchtvaartautoriteit voor verantwoordelijk is.

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Veiling Insel Air Aruba uitgesteld

  1. Misschien wat voor Herenveen dit over te nemen….-:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *