PFM | ‘Verder onderzoek naar hoofd VDC’

‘Verder onderzoek naar hoofd VDC’

OM adviseert verder onderzoek naar hoofd VDC Michael Romer

De demissionair premier is geadviseerd om de Veiligheid Dienst Curaçao verder onderzoek te laten doen naar de gedraging van het hoofd van de dienst Michael Rőmer. Dat weet het Antilliaans Dagblad te melden uit welingelichte bronnen.

Het Openbaar Ministerie heeft gisteren laten weten dat het feitenonderzoek van de Landrecherche Curaçao in de zaak tegen Rőmer, naar een vermeende bedreiging van zijn minnares met een vuurwapen, is afgerond. Omdat er geen aanwijzingen zijn dat er een strafbaar feit is gepleegd, wordt er door het OM geen opdracht gegeven voor een strafrechtelijk onderzoek.

Het is volgens de krant nu aan Whiteman om de opdracht te geven om nader onderzoek te doen. Bij de conclusie dat hij er inderdaad een minnares op na hield kan er een permanente ordemaatregel worden afgegeven.

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | ‘Verder onderzoek naar hoofd VDC’

  1. Abraham Mossel

    AAN het OM heeft de vriend van deze vazal en marionet VDC hoofd Brommer ! van Gerrit de Raaf de desstebilliseerder van het land Curacrim Romer al de wapens van Jamaloodin terug gehad/ ingeleverd!

  2. Abraham Mossel

    Als huisarts Whiteman geen aktie onderneemd tegen deze vazal en marionet van Gerrit de Raaf, stel ik hem op latere dag persoonlijk aansprakelijk voor de gevolgen, over naar de orde van de dag!.

  3. Deze marionet van Schotte heeft alle geloofwaardigheid verloren door, zelf getrouwd, met de botergeile Delvira Rosaria – waarnemend hoofd MOT! – het bed in te duiken.

    Wegwezen Romer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *