PFM | Verkeersdode op de Weg naar Westpunt

Veroorzaker raakte zelf gewond

Veroorzaker raakte zelf gewond

Afgelopen zaterdagochtend rond 6.40 uur heeft op de Weg naar Westpunt, ter hoogte van Zegu een frontale botsing in het verkeer plaatsgevonden.

De 33-jarige Curaçaoenaar Rodney Ogenia is hierbij om het leven gekomen. Om nog onbekende reden is de chauffeur van een SUV op weg naar Bandabou op de andere helft terechtgekomen. De bestuurder is hierbij frontaal tegen een personenauto gebotst, die op weg was naar het plein bij Zegu. Hierdoor raakte die auto van de weg en kwam de bestuurder vast te zitten in zijn auto.

De man is met de hulp van de brandweer uit het voertuig gehaald, maar op dat moment vertoonde hij al geen teken van leven meer. Na de fatale botsing reed de SUV nog tegen een andere auto aan, die ook richting Zegu reed. Daarbij raakte de veroorzaker van het ongeluk zelf eveneens gewond. Hij werd met een ambulance naar het Sehos gebracht.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Verkeersdode op de Weg naar Westpunt

  1. De parodie op een rechter IRMA LIPS deed een drievoudige verkeersmoord door Nelson dos Santos af met enkele maandjes, dus 1 dode hier wordt vrijspraak.

  2. SUV bestuurder stomdronken? Als dat bewezen is b.v. bloed afname
    moet deze bestuurder de maximale straf krijgen,dood door schuld.

    In en in triest vooral voor famileden.

  3. Gevolg van de aandacht enkel aan de smartphone besteden ??? Ga dit na!!

  4. SUV bestuurder stomdronken maar met Irma Lips zal hij 1 maand voorwaardelijk krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *