PFM | Vier nieuwe gezichten op MFK-lijst

MFK Cicely van der Dijs Gerrit Schotte

De MFK heeft gisteren haar kandidatenlijst gepresenteerd

De MFK heeft gisteren haar kandidatenlijst gepresenteerd. Hierop staan volgens het Antilliaans Dagblad vier nieuwkomers. Er staan evenveel vrouwen als mannen op de lijst en lijsttrekker is Gerrit Schotte.

De nummers 1 tot 3 op de lijst zijn ongewijzigd en worden aangevuld met Jacinta Constancia en Gilmar Pik Pisas. Op nummer vier staat een nieuw gezicht: de 35-jarige Charettie Eduarda.

Ook Gilbert Doran, de jongste tumbakoning, is nieuw op de lijst net als Yzuary Latina en Errol Bischop.

Bron: ParadiseFM

9 Reacties op “PFM | Vier nieuwe gezichten op MFK-lijst

 1. Soort zoekt soort, geen twijfel aan!

 2. Is het niet beter om deze charlatan partij te verbieden dit zijn een stelletje oplichters en het volk trap erin

 3. Schotte gaat dadelijk 3 jaar de cel in.

  Toen Anthony Godett als statenlid 1 jaar naar Bon Futuro ging weigerde hij af te zien van zijn Statensalaris.

  Het is goed daar nu een einde aan te maken voordat Schotte dadelijk 36 x 15,000 = 540,000 gaat opstrijken in Bon Futuro.

 4. Waarom criminelen een 2de kans geven terwijl 90 procent van de YDK geen eerste kans krijgen?

 5. Summerlight

  een nieuwe kans waarop Stanley. om nog meer te stelen van de bevolking, zodat er nog meer kinderen op het eiland zonder eten naar school gaan. De gezondheidszorg, onderwijs etc nog verder afbreken omdat geld in eigen zak verdwijnt. overheidsinstanties nog verder leegroven zodat water en electra niet meer te betalen zijn voor vele mensen. Ja iedereen heeft recht op een nieuwe kans, maar een ezel stoot zich niet voor niets voor een 2de keer aan dezelfde steen.

 6. Abraham Mossel

  @ stanley; Zo is het wel weer genoeg Trol van de MFK, komt toch elke keer weer naar boven he die behoefte en aanhankelijkheid, moet ik nou Trol of Drol tegen je zeggen.

  (Abraham, Stanley is met hoofdletter, deze is met kleine letter. Is dus NIET Stanley Held)

 7. stanley (Niet Held)

  nou nou moet iemand een nieuwe kans krijgen? ik geloof wel in een nieuwe kans. jezus zeg gooi de eerste steen degene die geen zonden heeft. en hij bleef kijken wie de eerste steen gooi maar niemand had gekund kan jij wel ROB

  (Naam aangepast door Black Lion)

 8. Geen El Hakim or Jamaaloodin???

 9. Het viswijf van Boca Sami, Constantia, staat nog steeds op de lijst terwijl ze enige tijd geleden heeft gezegd dat ze ermee stopt.

  Blijkbaar kan deze ‘dame’, met op haar strafblad veroordelingen voor overvallen op benzinestations, winkeldiefstallen en meineed, de 15,000 per maand voor een 4 urige werkweek, niet missen.

  Overigens is ze nog verdachte in de mondkapjeszaak en de BZV fraude en is ze betrapt op het vervalsen van een HBO diploma wat uitkwam toen ze zware onvoldoendes haalde voor een opleiding waarvoor een HBO diploma vereist was.

  En dan vergeet ik nog maar haar openbare dronkenschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *