PFM | Vrijdag dodelijk ongeluk voor de rechtbank

Vrijdag dodelijk ongeluk voor de rechtbank | Persbureau Curacao

Vrijdag dodelijk ongeluk voor de rechtbank | Persbureau Curacao

Vrijdag wordt de zaak van een dodelijk ongeluk behandeld, dat plaatsvond op 29 januari vorig jaar op de Gosieweg. Rond kwart voor negen ’s avonds reed daar een personenauto, die linksaf sloeg, zonder dat de vrouwelijke bestuurder rekening hield met een snorfiets die haar tegemoet reed. Een botsing was onvermijdelijk.

De bestuurder van de fiets, de 37-jarige Axon Goarrieno, raakte daarbij ernstig gewond en werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht waar hij een dag later overleed.

Eerder aanstaande vrijdag twee pro forma zittingen, waarin het Openbaar Ministerie verlenging van de wettelijk vastgestelde hechtenis vraagt aan de rechter. Eerst de zaak ‘Blue Bay’ over de moord op ondernemer Frank Ignacia op 20 december 2015. In dit geval gaat het om vier van de verdachten van wie de hechtenis verlengd zou moeten worden.

Dezelfde dag vindt ook de pro forma zitting van een grote drugszaak plaats, waarbij zeven verdachten zouden zijn betrokken. De zaak met de naam ‘Sofa’ betreft onder meer de vondst op 12 augustus 2015 van 3 kilo coke die werd verscheept, meer cocaïne die op 4 maart van dit jaar op Hato werd aangetroffen en 10 kilo coke die op 6 mei eveneens op Hato werd onderschept. Na die laatste vondst werd onder meer de zoon van Statenlid Melvin ‘Mac’ Cijntje aangehouden. In zijn slaapkamer in het ouderlijk huis werd 118.000 dollar gevonden en in de tuin verstopt een luxe Audi; geld en auto werden in beslag genomen. Het OM wil nu meer tijd voor nader onderzoek.

foto deachterkantvancuracao.blogspot.com

Bron: ParadiseFM

Een Reactie op “PFM | Vrijdag dodelijk ongeluk voor de rechtbank

  1. Ja, dat was grappig met Melvin Mac Cijntje.

    Die acteerde even dat hij overwoog op te stappen nadat zijn zoon als groot drugsdealer ontmaskerd werd. Natuurlijk deed hij dat niet, want met zijn opleiding en ervaring kan hij nergens anders 15,000 per maand verdienen.

    Kan de man niet worden voorgedragen voor een Oscar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *