PFM | Vrouw vermoord in Gato

Vrouw in Gato vermoord

Vrouw in Gato vermoord

Gisteravond is een vrouw vermoord in Gato. Ze lag in een huis in een plas met bloed. Ze is met geweld om het leven gebracht. Het moordwapen, een mes, lag nog naast haar toen de vrouw werd gevonden. De bewoner van het huis, een man, is als verdachte aangehouden. De vrouw zelf woonde overigens niet in het huis in Gato. Vermoedelijk hadden de man en vrouw een relatie en is de vrouw om het leven gebracht na een ruzie.

Bron: Paradise FM

2 Reacties op “PFM | Vrouw vermoord in Gato

  1. @Maggie,
    Ter informatie, zowel slachtoffer als dader zijn afkomstig uit Colombia. Typisch dat jij altijd alles zo goed weet over Curaçaoënaars. Ik neem aan dat je over alle 70.000 vrouwen op Curaçao info verzameld hebt? Ga dan terug naar jouw land der reine, heilige en zeer kieskeurige vrouwen, wat doe jij eigenlijk nog op dit Sodom en Gomorra eiland? Ik wed dat je geen ‘echte’ Hollandse vrouw bent. Dat je dagelijks zit te loeren naar elke vrouw die je op het eiland ziet lopen verbaast mij ook niet. Zit je dan dagelijks in de auto met een verrekijker of iets dergelijks de vrouwen van Curaçao te beloeren? Stiekemerd!

  2. Ik heb het al eerder gezegd, maar vrouwen op Curacao zijn allerminst kieskeurig als het om relaties gaat.

    Ze duiken met de eerste de beste het bed en een huwelijk in.

    Natuurlijk is de dader 100% schuldig, maar als de vrouw iets kieskeuriger was geweest bij haar partnerkeuze was dit niet gebeurd.

    Ik sta dagelijks versteld als ik zie met welke loosers vrouwen hier rondlopen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *