PFM | Whiteman geeft nieuwjaarstoespraak

Whiteman geeft nieuwjaarstoespraak

Whiteman geeft nieuwjaarstoespraak

Vrijdag 1 januari zal het nieuwe jaar worden ingeluid door de regering met een nieuwjaarstoespraak van premier Ben Whiteman.

Om 20.00 uur spreekt hij het volk van Curaçao toe. Dit wordt live uitgezonden op verschillende televisiezenders en radiostations.

Bron: ParadiseFM

4 Reacties op “PFM | Whiteman geeft nieuwjaarstoespraak

 1. zal me wel een toespraak worden.

  Burgers van Curacao.

  als MIN-Pres wens ik uw allen een gelukkig nieuwjaar. de voorspoed moetnog even wachten want de verkiezingen komen pas in het einde van dit jaar, dan beloven we van alles.
  maar nu de huidige situatie, milieu zal worden aangepakt, zonnepanelen, windmolen vervuilen ons aanzicht op onze kleurrijke huizen, dit keuren wij af.Daarom hebben we besloten om het terug levertarief af te schaffen en belasting te heffen op zonnepanelen en windmolens. Hierdoor zal het monopolie positie van A&L nog beter worden en kunnen we bouwen aan goede uitkeringen aan de regering.
  Onderwijs heeft onze aandacht, maar waarderen doen we het niet niet alleen zullen de leerlingen werken met oud materiaal maar ook met oude leraren zodat onze ouderwetse normen en waarden zullen blijven.
  voor wat de gezondheidsdienst betreft kan ik alleen maar zeggen wacht maar af totdat ik geen MIN-Pres ben en op mijn oude baan terug ben.
  Veiligheid zal aanzienlijk verbeterd worden, dit door camera’s overal neer te hangen. Nu kunnen we zien waar iedereen is waar ze niet mogen zijn. Privacy doen we niet aan en helemaal al niet als we het in de politiek kunnen gebruiken.
  nu dan nog even een puntje over armoede bestrijding, deze zal worden aangepakt. terugkijkend over tientallen jaren blijkt dat er al veel van de koek is opgegeten door onze voorgangers, was het in de jaren 80 de finca’s in Costa Rica en Panama en andere stukken land van ons Land voor deze regeerders. Nu is het allemaal minder geworden de regering heeft dan ook voornemens om dat onrecht aan te pakken.
  rest mijn te zeggen Burgers vraag niet wat het Land en uw regering voor U kan doen , want de tijden zijn moeilijk genoeg voor ons zelf.

  gelukkig nieuw jaar.

 2. de huichelaar aan het woord.

 3. Goed om te weten. Kan ik zo ondertussen effe iets beters gaan doen terwijl deze meneer de rest van het volk meer van dezelfde leugens toeschuift.

 4. geef mijn portie maar aan fikkie..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *