PFM | Whiteman: Ik was bijna doodgeschoten

Curaçao is niet voorbereid op de komst van het zika-virus naar het eiland

Whiteman: Ik was bijna doodgeschoten

Twee jaar geleden zat premier Ben Whiteman op zijn balkon, toen iemand op een motor zijn pistool trok. “Doordat iemand gilde kon ik net op tijd dekking zoeken.”

De zaak is nog altijd in onderzoek, maar de premier denkt dat het te maken had met beleid rondom visserij waar hij destijds aan werkte. Een plek waarmee hij zich bemoeide diende als drugsaanlandingsplek.

“Mijn beleid was een belemmering hiervoor. Dat is een plausibele verklaring.”

Volgens Whiteman is er te weinig aandacht besteed aan normen en waarden op het eiland.

“De sociale verloedering viert welig tij. De georganiseerde misdaad heeft zijn intrede gedaan in het land en je zal verbaasd zijn tot waar. We hebben een heel groot probleem.”

Bron: ParadiseFM

3 Reacties op “PFM | Whiteman: Ik was bijna doodgeschoten

  1. Stanley Held

    Ach, ach mijnheer Whiteman. Het speelt meer als dertig jaar. Waar praat u over? Ik snap u niet. U wist en weet het. Niets nieuws. Wat gaat u werkelijk doen? Of bent u nu al bezig met uw politieke campagne?

  2. Mooi, want de kleuterprietpraat van Shurendy en zijn houden tanden en tattoos horen en zien we liever niet op de Spelen.

    We maken one international al voldoende belachelijk door Thode, Schotte en Wilsoe ons internationaal te laten vertegenwoordigen.

  3. Abraham Mossel

    Dat het snoepreisje, niks zou opleveren wisten wij al, en had ik al voorspeld voor dat deze laaie lichters van de FDOK het vliegtuig naar Zwitserland in stapten en al wetende met het antwoord U krijgt NADA,NIKS.GEEN ene MOER. En over dat lichtpuntje dat liegen zij ook dat is was allang geregeld wie houd wie nou voor de gek, ze moeten het hele bestuur weg trappen met die luiaard lang nek en lapzwans Jean Francisca de zakkenvuller voorop. deze mensen terrorizeren al jaren de boel bij FDOK.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *