PFM | Whiteman op werkbezoek in Den Haag

Op de foto premier Whiteman en links gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels

Op de foto premier Whiteman en links gevolmachtigd minister Marvelyne Wiels

Premier Ben Whiteman brengt momenteel een werkbezoek aan Nederland. Dat begon dinsdag en duurt tot en met zaterdag. Whiteman is door het Ministerie van Buitenlandse Zaken uitgenodigd om deel te nemen aan het bezoek van Permanente Vertegenwoordigers van de Verenigde Naties dat dezer dagen wordt gehouden.

Het doel van dat overleg is om expertise uit te wisselen op het gebied van vrede, gerechtigheid en ontwikkelingen om de veiligheid en stabiliteit in de wereld te bevorderen. Naast vrede en gerechtigheid zal het programma zich deze keer speciaal richten op innovatieve en duurzame oplossingen voor onze samenleving, aldus een persbericht van het Ministerie van Algemene Zaken in Willemstad.

Whiteman heeft ook verschillende andere ontmoetingen op de agenda staan, waaronder die met minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties Plasterk en minister van Defensie Hennis-Plasschaert.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Whiteman op werkbezoek in Den Haag

  1. Houd Fraudelyne Wiels in de gaten, want dit ordinaire viswijf weet dat het na de verkiezingen voor haar gedaan is en zal in haar laatste maanden in het Curacaohuis nog graaien en pakken wat ze pakken kan.

    En de dementerende bejaarde oppas Begina is alleen aangesteld op basis van zijn kwaliteit om de andere kant op te kijken en misstanden niet te zien, zelfs al gebeuren die voor zijn neus.

  2. Dit koppel wat Curacao vertegenwoordigd wordt ongetwijfeld echt serieus genomen…. toch? Een liegende machtswellustelinge en een draaikont die alles anders presenteert dan waar hij het mee eens was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *