PFM | Zoveelste verkeersongeluk Perseusweg

Zoveelste verkeersongeluk Perseusweg

Zoveelste verkeersongeluk Perseusweg

Ook gisteren waren er weer diverse verkeersincidenten op Curaçao, waaronder een ernstig ongeluk op de Perseusweg. Daarbij is zeker één persoon zwaar gewond geraakt.

Dat is meteen reden voor Notarissenkantoor Burgers & Fung-A-Loi Notarissen om bij het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke planning nogmaals aandacht te vragen voor de gevaarlijke verkeerssituatie op de Perseusweg.

Eerder dit jaar stuurde het Notarissenkantoor met de buren een brief naar het ministerie met het verzoek om drempels te plaatsen om hard rijden en inhalen tegen te gaan, maar daar is nog niet op gereageerd.

Nu er wéér een ongeluk is gebeurd hoopt het Notarissenkantoor dat het ministerie snel actie onderneemt.

Bron: ParadiseFM

2 Reacties op “PFM | Zoveelste verkeersongeluk Perseusweg

 1. De Perseusweg is helemaal niet gevaarlijk. Het zijn de Curacaoenaars die als idioten rijden die gevaarlijk zijn.

  Nergens ter wereld zie je zoveel onbenullen in het verkeer als hier. En de politie kijkt collectief toe en doet niets.

 2. Nog meer drempels?? Je zal maar met de ambulance naar een ziekenhuis moeten! Hopelijk overleef je het. De brandweer zal er ook blij mee zijn. Jammer, uw huis is afgebrand maar we moesten bij elke drempel afremmen!
  Iedere drempel of bumb kost minimaal 7 sec. tijdverlies. Als iedere seconde telt dan loop je dus de kans het niet te overleven.
  Dat snelheid aangepast moet worden is duidelijk maar als de politie met hun auto’s ook de regels niet hanteren wat wordt er dan verwacht van de burger.
  Ga meer snelheidscontroles uitvoeren en leg flinke boete’s op en incasseer deze! Geef via de media aan dat b.v. voor elke 5km overtreding Naf 500.- boete staat!
  Geef ook met borden aan wat de maximale snelheid is op diverse wegen!
  Maar ja, dat zal wel weer nooit gebeuren want een schildpad is sneller dan onze overheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *