Pisas zet druk op het OM om omkopingszaak

_Chester Peterson-Pik Pisas-2-Rozier

Pisas zet druk op het OM om omkopingszaak

WILLEMSTAD – Gilmar ‘Pik’ Pisas wil dat het Openbaar Ministerie haast maakt met de omkopingszaak van ex-collega parlementariër Dean Rozier.

Daarom spande de MFK-er gisteren een rechtszaak aan om het OM te dwingen het onderzoek af te ronden. Dean Rozier zou Pisas hebben willen omkopen in 2012 om het kabinet Schotte te laten vallen.

Volgens het OM ligt de zaak nog bij de landsrecherche. Die is betrokken bij alle zaken tegen ambtenaren en politici, zoals de zaak Schotte en de zaak Wiels.

Het OM verzekert dat het onderzoek naar de vermeende omkoping nog steeds gaande is. Pisas deed anderhalf jaar geleden aangifte. De rechter doet over twee weken uitspraak.

Bron: Persbureau Curaçao
Zie ook: Dossier: Fundashon Kòrsou Fuerte i Outónomo (KFO/FKO)

Een Reactie op “Pisas zet druk op het OM om omkopingszaak

  1. Abraham Mossel

    Het onderzoek is nog steeds gaande “PIK” over twee weken doet de rechter uitspraak “PIK” of heb jij “PIK” de opdracht gekregen van de drie Daltons en Gerrit de Raaf om de boel in de war te pleuren omdat jij “PIK” en co niet met harde bewijzen kunt komen en straks voor mijn eed cq valse aangifte in het gevang verdwijnt en nooit meer politie agentje kan spelen en nog erger je uit gekakt bent bij het volk. Al zou je weer borden afwasser willen worden. Ook die baan kan je vergeten “PIK” eens de “PIK” altijd de “PIK”. Ik vraag mij wel eens af hoe het komt dat al die geheime gegevens van de politie gelekt worden en hoeveel invloed jij daar nog hebt bij vrienden die ook een baantje bij MFK zijn beloofd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *