Politie Berichten

politie-bericht1
4 arrestaties bij drugsvondst in Noord Roozendaal

WILLEMSTAD — Agenten van het Atrako-team, de Joyriding-afdeling, het Toezicht- en Handhavingsteam (THT) van Rio Canario en het Arrestatie- team vielen gisterochtend vroeg vier woningen binnen bij Noord Roozendaal voor onderzoek. De huiszoekingen waren in verband met de drugsen wapenwet.

Advertentie

Bij twee woningen op een terrein in Noord Roozendaal zijn de mannen S.Y.S. (27), R.E.S. (31) en S.A.G.M.N. (19) aangehouden. S. werd in de boeien geslagen, nadat de agenten drugs en munitie in zijn woning hadden gevonden. De andere twee mannen werden in de andere woning opgepakt in verband met een gewapende overval op 15 juni op de Schottegatweg West.
Tegelijkertijd vielen de agenten een woning in de Cubaguaweg binnen in verband met een gewapende overval gepleegd op 6 oktober bij een toko aan de Californiëweg bij Monchi.
De agenten troffen daar echter niets bijzonders aan.
Later in de ochtend begaven de agenten zich naar een woning in Ceylonweg in verband met dezelfde overval bij Monchi.
Daar vonden ze drugs in een van de slaapkamers. De twintigjarige vrouw S.A.B. werd hiervoor in de boeien geslagen en samen met de andere drie verdachten voorgeleid voor nader onderzoek.

————
Overvaller meldt zich bij politie

WILLEMSTAD — R.P. van 27 jaar gaf zichzelf gisterochtend aan bij de Atrakoafdeling van de politie, een dag nadat hij een man had beroofd van zijn ketting.
Hij liep naar de man toe in een restaurant gelegen aan de Gosieweg afgelopen zondagavond laat en gaf het slachtoffer een flinke vuistslag in het gezicht.
Vervolgens rukte hij de ketting van de nek van het slachtoffer en ging ermee vandoor.
Het slachtoffer werd met een ziekenwagen naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht voor medische behandeling. P. meldde zich de volgende ochtend bij de politie en gaf ook de gestolen ketting aan de agenten terug. Het onderzoek duurt voort.

———–

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *