Politie Berichten

politie-bericht1
Bedreiger ingerekend

WILLEMSTAD — De agenten van wijkteam Otrobanda rukten gistermiddag uit naar een woning in de Quintastraat voor een geval van bedreiging met een vuurwapen.

Toen de agenten ter plekke kwamen, trachtte de 44-jarige man A.A.W. weg te vluchten, maar hij werd vrijwel direct opgepakt in dezelfde straat. Uit een onderzoek blijkt dat er sprake was van een uit de hand gelopen ruzie.
De vrouw werd met een stuk hout mishandeld en vervolgens met een vuurwapen bedreigd. De politie nam het wapen in beslag dat later een speelgoedwapen bleek te zijn en de man werd aangehouden voor mishandeling en bedreiging. Het onderzoek duurt voort.

—————-
Metaaldieven opgepakt

WILLEMSTAD — De politie hield nog twee mannen aan in verband met diefstal van metalen uit een bedrijf gevestigd aan de Dokweg.

R.A.G. (44) werd op het politiebureau Rio Canario aangehouden en R.P.P. (44) werd bij een woning aan de Kaya Tito Soublette in de boeien geslagen.
Beiden zijn voorgeleid voor meer onderzoek.

Er zitten momenteel in totaal vijf personen vast in verband met deze zaak. De politie hield afgelopen weekeinde de mannen S.H.N. (43), F.M.S. (53) en J.A.d.S.L. aan voor dezelfde zaak.

Advertentie

To Top

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *