Politie Berichten

politie-bericht1
Overval bejaarde vrouw bijna opgelost

WILLEMSTAD — De overval op de 83-jarige vrouw in haar woning bij Las Almas vorige week zaterdag, is bijna opgelost. Een verdachte betrokken bij deze zaak is afgelopen maandag aangehouden, bevestigt politiewoordvoerder Reginald ‘Reggie’ Huggins.

Het gaat hier om de twintigjarige Venezolaanse man L.G.C.R.. De man werd aangehouden, nadat de politie sieraden van het slachtoffer bij een pandhuis in Sta. Maria heeft gevonden. Het onderzoek is nog in volle gang en de andere buitenlandse verdachten zijn nog niet opgepakt. Dit is ook de reden waarom de politie nog geen details kan geven over de aanhouding, legt Huggins uit. De politie is nog altijd op zoek naar meer informatie over deze zaak. Belangrijke tips kunnen gemeld worden bij de Atrako-afdeling of via de anonieme tiplijn 108.


———
Geweldpleger ook voor diefstal aangehouden

WILLEMSTAD — Een vrouw is in de nacht van woensdag op donderdag naar het politiebureau Rio Canario gegaan om aangifte te doen tegen haar 38-jarige partner voor mishandeling. Later bleek dat de man ook gezocht werd voor een diefstal op 22 oktober. Hij werd aangehouden voor beide delicten.

De vrouw verklaarde dat zij een ruzie hadden die uitmondde in een worsteling en vervolgens werd ze mishandeld. De vrouw was gewond aan haar arm, gezicht en nek. De man C.W. is diezelfde nacht zelf naar de politie gestapt, maar niet om zich aan te geven. Hij deed aangifte tegen de vrouw voor mishandeling. De politie kon zien dat hij krassen had in het gezicht. Beide personen zijn vervolgens aangehouden voor mishandeling.
Tijdens verhoor werd echter duidelijk dat het niet de eerste keer was dat de vrouw mishandeld werd en zij kon na de verhoor weer naar huis. Uit een onderzoek bleek later dat de man ook gezocht werd voor de diefstal bij een toko aan de Ceylonweg.
De eigenaar van de toko deed op 12 april aangifte tegen hem.
C.W. werd later voorgeleid voor nader onderzoek in beide zaken.

———-
Dief opgepakt

WILLEMSTAD — L.U.A. (32) is afgelopen woensdag opgepakt voor de diefstal in een woning aan de Seru Loraweg op 26 november. De man werd in zijn woning bij West Groot St. Joris aangehouden en voorgeleid voor nader onderzoek.

————
Gevangenisbewaarder opgepakt

WILLEMSTAD — Een gevangenisbewaarder werd gisteren aangehouden, nadat zijn collega’s drugs in zijn bezit hebben gevonden.
Het alarm ging af bij de ingang van de gevangenis Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou, waarop de gevangenisbewaarder een raar verhaal vertelde over de reden hiervan.
Hij liep terug naar zijn auto en werd gevolgd door collega’s die verdachte spullen in zijn voertuig zagen en die vervolgens de politie belden. Het onderzoek is in volle gang.

————-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *