Politie Berichten

politie-bericht1
Man in eigen huis neergestoken

Willemstad – Een man is in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn huis aan de Schottegatweg- West meerdere malen gestoken na een woordenwisseling met een andere man.


Rond 01.08 uur op woensdag moest de politie een patrouille sturen naar het adres nadat er informatie was doorgegeven dat iemand in het huisje om hulp schreeuwde. Bij aankomst van de patrouille troffen de agenten de met bloed besmeurde man in het huisje aan. Uit de verklaring van het slachtoffer bleek dat hij even daarvoor een woordenwisseling had met een andere man die hem ervan beschuldigde zijn spullen te hebben gestolen. Tijdens de woordenwisseling haalde de man een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij het slachtoffer twee keer in de bovenarm stak en een keer ter hoogte van zijn borst. Het ambulancepersoneel gaf het slachtoffer ter plekke eerste hulp waarna hij werd vervoerd naar de polikliniek van het ziekenhuis. Het onderzoek wordt voortgezet.

———
Inbraak bij Little Holland

Willemstad – Er is in de nacht van dinsdag op woensdag ingebroken bij Little Holland aan het Gomezplein in Punda. Om 04.31 uur kreeg de politie een melding van een inbraak bij de zaak.

,,De bewaking heeft gemeld dat onbekenden de winkel zijn binnengedrongen en goederen hebben meegenomen”, laat de politie desgevraagd weten.

Wat er is meegenomen is niet bekend. De winkel was woensdag wel gewoon geopend.

———-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *