Politie Berichten

politie-bericht1
Aanhouding overvallers Van Leeuwenhoekstraat

Willemstad – De politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met een gewelddadige overval die op 8 november plaatsvond op de parkeerplaats bij een huisartsenpraktijk aan de Van Leeuwenhoekstraat.

Een 26-jarige vrouw, die in haar auto op de parkeerplaats van de huisartsenpraktijk zat, werd op die dag rond 16.13 uur verrast door een man die haar met een vuurwapen bedreigde. Ze werd gedwongen uit de auto te stappen waarna de overvaller in de auto stapte en wegvluchtte van de locatie.
De verdachten zijn de 44-jarige Dominicaanse man C.M.P. die op 10 december rond 13.00 uur werd aangehouden in een huis aan de Eifelweg en de 29-jarige Curaçaose man N.M.M. die op 15 december om 16.55 uur werd aangehouden in de Breedestraat in Otrobanda. Het onderzoek wordt voortgezet.

Inbraak Omni Santa Maria

Willemstad – Opnieuw een inbraak, ditmaal bij Omni in Santa Maria. In de nacht van zondag op maandag werd het filiaal aan de Jan Noorduynweg opgeschrikt door een inbraak. De dieven verschaften zich ingang tot het pand door de voordeur aan stukken te slaan. Er zijn verschillende spullen meegenomen. De politie doet nog onderzoek in deze zaak en vraagt iedereen met tips of informatie zich te melden bij de politie via 917 of anoniem via 108.
———-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *