Politie Berichten

politie-bericht1
Vondst lijk bij Playa Kanoa

Willemstad – De politie heeft gisteren het levenloze lichaam van een vooralsnog onbekend persoon in de mondi nabij Playa Kanoa aangetroffen.

Dat heeft de woordvoerder van de politie, Alfred Suarez, tegenover deze krant bevestigd. Het lichaam, dat opgerold was in een stuk plastic, verkeerde al in verregaande staat van ontbinding.

,,Het lijk moet daar al een hele tijd hebben gelegen om er zo uit te zien”, zo liet Suarez weten.

De brandweer moest gisteren te hulp schieten om het lichaam uit de mondi te verwijderen.
Over de identiteit van het slachtoffer is vooralsnog niets bekend.

———
Dieven bij Aqualectra betrapt

Willemstad – Drie mannen zijn in de nacht van donderdag op gisteren op heterdaad betrapt toen ze filters van de zoutwaterpompen van Aqualectra probeerden te stelen.

De beveiliging van het nutsbedrijf greep het trio echter in de kraag en leverde ze over aan de politie. De 44-jarige Curaçaoënaar R.J., de 42-jarige Venezolaan W.P. en de 21-jarige Dominicaan D.A.M. zitten nog altijd vast.
De officier van justitie heeft bevolen het drietal langer vast te houden om meer onderzoek te kunnen doen.

Om 3.50 uur in de bewuste nacht kreeg de centrale meldkamer van de politie melding van een inbraak bij Koredor op het terrein van Aqualectra aan de Rector Zwijssenstraat. Uit onderzoek van de agenten blijkt dat het bewakingspersoneel een hard geklop hoorde, wat uit de buurt van het binnenwater bij Koredor leek te komen. Toen de bewakers op onderzoek uitgingen troffen ze de mannen aan.
Bij nadere inspectie bleek dat de papieren voor het voertuig niet in orde waren en ook werden er vijf kleine zakjes met marihuana aangetroffen in de auto.
De auto is in beslag genomen. Een tas die de mannen bij zich hadden werd eveneens in beslag genomen.

———-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *