Politie Berichten

Pompbediende mishandeld

politie-bericht1WILLEMSTAD — Een vijftigjarige pompbediende werd gistermiddag bij het pompstation, gelegen aan de Mecaniciensweg bij Saliña Abou, door twee dieven zwaar mishandeld. De man had verwondingen aan zijn hele lichaam en gezicht.

Het slachtoffer zag de twee verdachte mannen het terrein achter het pompstation oplopen en zag dat ze van plan waren om oude ijzeren materialen te stelen.
Hij liep naar hen toe om hen op de vingers te tikken over hun crimineel gedrag, waarop zij hem op hun beurt ‘een lesje hebben geleerd’.
De man werd met een ziekenwagen naar de polikliniek van het St. Elisabeth Hospitaal gebracht voor medische behandeling aan zijn kaak, linkeroog en armen.
Naar aanleiding van de mishandeling, werden de twee 26-jarige mannen J.L.C. en R.R. aangehouden.

————————————-

Huiszoeking en aanhouding door RST

WILLEMSTAD — Het Recherche Samenwerkingsteam (RST) heeft gisterochtend een huiszoeking verricht op een adres aan de Redaweg. De huiszoeking vond plaats op basis van een rechtshulpverzoek uit Nederland in verband met onder meer overtreding van de Nederlandse Opiumwet.

In de woning werden onder andere cocaïne en een geladen vuurwapen aangetroffen.
Bij de huiszoeking is de verdachte J.G. in het pand aangetroffen en op bevel van de rechter-commissaris in Nederland, aangehouden. G. werd voorgeleid voor de rechter-commissaris alhier en zal daarna binnen de bewaringstermijn van veertien dagen naar Nederland worden gebracht voor verder onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *