Politie sluit meerdere eetgelegenheden

Versgeperst truk di pan restaurant politie NIEUWS Mobiele kantine Curaçao controle  truk di pan" style="float:left;margin right:10pxCURAÇAO – De politie heeft vrijdag tussen 19.10 en 02.20 uur gerichte controles uitgevoerd op ‘truk di pan’ en mobiele kantines. Negen truk di pan en mobiele kantines en drie restaurants moesten naar aanleiding van de controles de deuren sluiten.

De volgende eetgelegenheden werden gesloten omdat zij niet niet in het bezit waren van een geldige vergunning: – Mobiele kantine Arepita aan de Winston Churchillweg – Truk di pan zonder naam aan de Gosieweg – Truk di pan E Stobá – Truk di pan Dushi Swa aan de Fokkerweg – Truk di pan The Griller aan de Fokkerweg – Truk di pan zonder naam aan de Berg Altena/Oosterbeekstraat – Truk di pan Supergrill aan de kruising van de Winston Churchillweg.F.D. Rooseveltweg – Sun Lee Bar Restaurant aan de Berg Altena – Tamales Colombianos N.V. Bar Restaurant aan de Cubaweg

Andere redenen Het personeel van Truk di pan Kome Dushi aan de F.D. Rooseveltweg kon geen geldige keuringskaart laten zien en moest om deze reden sluiten. Ook Dai Xin Bar Restaurant aan de Caracasbaaiweg moest gelijk dicht wegen wegens het overtreden van de toegestane sluitingstijd.

Illegaal personeel Daarnaast zijn tijdens de controles twee mensen aangehouden die illegaal verblijven en werken op het eiland. Zij zijn overgedragen aan de immigratiedienst waar de procedure van uitzetting zal volgen. In totaal zijn er twaalf procesverbalen uitgeschreven en zijn de desbetreffende personen aangegeven bij het departement Wetgeving en Juridische Zaken (WJZ).

Bron: Versgeperst

Een Reactie op “Politie sluit meerdere eetgelegenheden

  1. wanneer gaan ze onze ministers keuren op hun kwalificaties?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *