Powned | Zware criminelen overgeplaatst naar NL

Het duo zou vluchtgevaarlijk zijn

De zware criminelen Liomar W. en Edwin V. zijn vanuit de beruchte SDKK-gevangenis op Curaçao overgeplaatst naar Nederland

De zware criminelen Liomar W. en Edwin V. zijn vanuit de beruchte SDKK-gevangenis op Curaçao overgeplaatst naar Nederland

De twee zouden vluchtgevaarlijk zijn, meldt De Telegraaf. W. en V. worden gezien als het brein achter de mislukte ontsnapping eerder deze week. Na een tip kwamen bewakers er toen erachter dat in twee cellen een deel van de tralies was doorgezaagd. Ook vonden ze mobiele telefoons, drugs en zelfgemaakte wapens.

Het ministerie van Justitie bevestigt dat de twee gevangenen zijn overgevlogen naar een Nederlandse gevangenis. “Het werd niet langer verstandig geacht om deze gevangenen daar te laten zitten”, aldus een woordvoerster.

Na de ontsnappingspoging is de SDKK-gevangenis omgetoverd tot fort. Zwaarbewapende militairen bewaken de bajes en rond het gebouw is met prikkeldraad een extra veiligheidszone aangelegd. Op alle toegangswegen zijn blokkades opgeworpen.

Bron: Powned

2 Reacties op “Powned | Zware criminelen overgeplaatst naar NL

  1. Worden deze twee mensen beter van deze overplaatsing? Elke keer als wij zelf niet in staat zijn om onze eigen zaakjes op te lossen blijven wij een beroep doen op Nederland? Nu zitten ze in een Nederlandse gevangenis opgezadeld met twee van ons gevaarlijke criminelen? Is dat wat wij willen?

  2. Het mag allemaal wat kosten.

    De kogel of de elektrische stoel voor dit tuig was ons allemaal liever geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *