Premier met nepstem in ‘nee’-reclame

Willemstad – Het ‘nee’-kamp heeft een nieuwe reclamespot op tv en op de website www.votano. com waarin een foto van minister- president Emily de Jongh- Elhage te zien is en haar stem geïmiteerd wordt in een voiceover waarin de bevolking om vergiffenis wordt gevraagd.

De premier kijkt op de foto ernstig en somber, en vraagt de bevolking om vergiffenis omdat haar partij allerlei beloftes niet is nagekomen.

,,Sorry dat de rijken steeds rijker zijn geworden en de armen steeds armer, maar het kan niet anders, wij zijn nu eenmaal de partij van de rijken”, zegt de stem smekend.

,,Vergeef ons dat het nu al zeker is dat wij jullie alweer zullen teleurstellen, maar wanneer leren jullie het nou eens?” De spot eindigt met een wegebbende herhaling van ‘pordón, pordón, pordón’.

De PAR laat in een reactie weten de spot ‘vol verbazing en afkeer’ te hebben bekeken.

,,Bij gebrek aan argumenten probeert men nu de goede naam van onze politiek leider te belasteren. Dit is onacceptabel en betreft een manipulatieve, tendentieuze en lage daad.”

,,Het is triest dat wij zover hebben moeten komen dat er zo op emoties van het volk ingespeeld moet worden.” ,,Dit is een schande voor ons die een gezond verlangen hebben naar een nieuw land en daar naartoe werken.”

 

Bron: Antilliaans Dagblad

Zie ook: Dossier: Consensus Rijkswetten – en de strijd tegen de Rijkswetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *