Prostituee door wurging om het leven gekomen

Rudilaina Perez Perez.WILLEMSTAD — De Dominicaanse achttienjarige vrouw Rudiliana Perez Perez die dood in een kamer bij het Campo Alegre Resort werd gevonden, is inderdaad door wurging om het leven gekomen. Dit blijkt uit het autopsierapport.

Of ze nu vermoord is of zelfmoord had gepleegd, zoals in de media wordt beweerd, is nog onduidelijk.
Volgens OM-woordvoerder Norman Serphos wil het Openbaar Ministerie nog geen conclusies trekken en houdt het voorlopig aan dat het geen natuurlijke dood was.

“De officier van justitie wil meer onderzoek doen, alvorens een conclusie te trekken. En als het goed is wordt aan het einde van deze week besloten wat de volgende te nemen stappen zijn.”

De prostituee werd op de vooravond van het nieuwe jaar door haar zus – die ook werkzaam is als prostituee – dood aangetroffen.
De vrouw lag op de grond met verwondingen aan haar mond en een sjaal om die zeer strak om haar nek zat.
Opmerkelijk is dat het slachtoffer haar kleren en zelfs haar slippers nog aan had, terwijl niets uit haar kamer was gestolen.
Directeur van het resort Terrence Tecla heeft verder ervoor gezorgd dat de zus de kans krijgt om de dood van Rudiliana te verwerken en mag ze zelf kiezen wanneer ze weer aan het werk gaat.

Belangrijke tips kunnen nog altijd gemeld worden op de telefoonnummers 866-6219, 866-6221, 866- 6222, 911 of de anonieme tiplijn 108.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *