PS biedt documentaire ‘Ta Basta’ aan

Door: Leoni Leidel-Schenk

Versgeperst Pueblo Soberano NIEUWS Nederland helmin  Curaçao aardolie Aardgas  Wiels style=float:left;margin right:10pxCURAÇAO – Pueblo Soberano heeft in het kader van hun campagne een documentaire uitgegeven waarin Nederland die achter de aardolie bij Curaçao zit, het hoofdonderwerp is. Fractieleider Helmin Wiels heeft de documentaire, genaamd ‘Ta Basta’, ook op zijn facebookpagina ter beschikking gesteld.

“Mijn geliefde volk, met groot plezier stel ik deze documentaire ter beschikking die veel furore heeft gemaakt op het partijkantoor. Deze is voor mijn mensen in Nederland en rond de wereld in het bijzonder”, schrijft Wiels in de begeleidende tekst bij de documentaire.

Aardschatten
In de documentaire zijn onder meer beelden te zien van Nieuw-Guinea en Suriname, landen waar Nederland volgens de partijen ook achter aardschatten zat, zoals orchideeën, goud en bauxiet. Nu zou de Nederlandse regering haar zinnen hebben gezet op de aardolie en gas in de wateren bij Curaçao. De film van vijftien minuten is bij het partijgebouw van Pueblo Soberano voor vijf gulden te koop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *