PUK, nieuwe politieke partij Curaçao

20141020-ondertekening PUK Partido Union Korsow-1

Nieuwe partij Partido Union Kòrsou (PUK)

WILLEMSTAD – Curaçao is een politiek partij rijker: PUK. En dat staat voor Partido Union Kòrsou. Een partijprogramma is er nog niet, maar de namen van een aantal mensen worden in de wandelgangen genoemd en zijn te zien op een foto die gemaakt is bij notaris Burgers & Fung-A-Loi Notarissen.

De bekendste persoon is Hussein El Sahili, de meest linkse man op de foto. Hij kwam in 2013 negatief in het nieuws toen bleek dat hij onder de naam Zara merkkleding verkocht, terwijl Inditex, het moederbedrijf waar Zara ondervalt van niets wist en meldde dat de vestiging in Saliña niet echt was. Sahili was ook kort verbonden aan de partij KLA van Christopher Middelhof.

Het is ook nog niet duidelijk wie de nieuwe partij financiert. Wel is bekend dat de naam Partido Union Kòrsou eerder geclaimd is door Carlos Monk en Amparo dos Santos. Mede-oprichtster Angelique Paula bevestigt dat beide heren inderdaad betrokken zijn bij PUK. De nieuw partij geeft spoedig een persconferentie.

Bron: Persbureau Curaçao

16 Reacties op “PUK, nieuwe politieke partij Curaçao

 1. @henki, daar heb je dat gezeik weer. Een partij die voor ”ons” belang opkomt… Elke politieke partij moet voor de belangen van het eiland en haar inwoner opkomen en niet alleen voor een specifieke wijk. Wijkbewoners kunnen ook wat voor hun eigen wijk doen.

 2. de nieuwe politieke partij Leefbaar Banda Aboa is veel beter deze komt op voor de belangen van het derde en vierde district
  VOTA LBA, voor ons belang richting Westpunt

 3. Zonde weer van zon partij. En idd over die Hussein el Sahili hoor ik en lees ik alleen maar slechte dingen. Hij start zaken op en verkoop ze met schuld en niemand die er wat aan doet.

 4. Deze partij heeft evenveel kans op een zetel als een verdachte kans heeft op een veroordeling door Irma Lips.

 5. Die Hussein El Sahili is een crimineel. Hij werkt helemaal niet met de overheid. Hij liegt alles bij elkaar. Wat erg dat er zulke mensen vrij rond lopen waar moet het heen met Curaçao.

 6. inderdaad die Hussein is niet te vertrouwen. Hij heeft jaren lang zijn vrouw en kinderen geestelijk mishandeld. Die man hoort thuis in een inrichting.

 7. Alvast 1 norm voor hun nog niet aanwezige partijprogramma:
  Gij zult niet stelen; de overheid duldt geen concurrentie….

 8. Normen en waarden?!!!

  Met leden zoals Hussein El Sahili, dat kan echt niet.

  Deze partijlid heeft geen normen en waarden. Hij is een crimineel, leugenaar en oplichter. Hij liegt alles aan elkaar.
  Daarnaast is hij momenteel bezig om zijn kinderen van hun moeder weg te nemen.
  Deze man heeft geen normen en waarden.

 9. Die mensen en anderen ook, zien de politiek als een soort van veiligstelling van een inkomen, de rest laten ze maar over zich heen komen. Graag het CV van deze mensen publiceren als het kan. Geen baan, geen vaste inkomen? Ga de politiek in of begin een eigen partij. Zo herkenbaar dit.

 10. Nog een schurkenpartij erbij.

 11. Indeed Hussein can not trusted.
  He seems to work together with the Dutch government, at least that is what he says. According to him he was asked to infiltrate in the politics of the island.
  He also have a criminal record in his home country Lebanon. He also doesn’t have a Dutch passport.
  I think a lot of people in this island don’t trust him.
  People should be careful for him.

 12. Hij is een super boef ! en hij heeft niet eens de Nederlandse nationaliteit…

  hoe kan dat….

 13. Voor al die Hussein, die komt zeker niet door de screening.

 14. zoals gebruikelijk een zooi ongeregeld

 15. Weer een stel golddiggers??

 16. caribbeancynic

  Daar komt niemand door de screening heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *