Quote | Barry Hay verkoopt villa op Curacao voor €2 miljoen (video)

Barry-Hay-villa-op-Curacao

De rock ‘n roll held wil op een ander plekje op het exotische eiland

De vakantievilla van Barry Hay is verkocht. De Golden Earring-zanger kan op het eiland op zoek naar een alternatieve zomerwoning met zwembad.

Barry Hay, een gevierde Curacao-ganger, heeft een koper weten te vinden voor zijn miljoenenvilla in de tropische Nedernederzetting. Aanvankelijk bedroeg de vraagprijs rond de €2,2 miljoen, maar die is gezakt. Vastgoedfluisteraars menen dat de villa van de hand is gegaan voor de laatste vraagprijs, zo’n 2 miljoen.

Barry Hay heeft de vakantievesting, die hij in 2006 kocht, niet te koop gezet om vervolgens weer terug te keren naar die grijze polder waar het maar niet wil zomeren, aldus kenners. De rock ‘n roll held wil op een ander plekje op het exotische eiland een nieuw droompaleis laten verrijzen. Nog vetter dan deze woning wil het gerucht.

De koper krijgt voor dit zesnullencijfer een villa met een totale woonoppervlakte van 715 vierkante meter. in totaal beschikt het optrekje van een van ‘s lands  over 11 kamers, waaronder 6 slaapkamers en 5 badkamers, verdeeld over twee woonlagen. U had willen bieden? Nou, dit mist u.

Bron: Quote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *