R538 | Wat doet Bram Moszkowicz op Curaçao?

Wat doet Bram Moszkowicz op Curacao | Foto ANP

Wat doet Bram Moszkowicz op Curacao | Foto ANP

‘Het is een schande dat ik mezelf moet verklaren, maar ik leg graag uit waarom ik op Curaçao zit.’ Onze huismeester Bram Moszkowicz is op uitnodiging van vrienden aan het kijken of hij een zaak kan opzetten op Curaçao.

Luister hier.

Bron: Radio538

5 Reacties op “R538 | Wat doet Bram Moszkowicz op Curaçao?

 1. Hoe dan ook een bijzonder persoon. Met zijn IQ zou hij zeker gaan opvallen op dit eiland 🙂

 2. M. heeft een sterk karakter, hij weet wat-ie wil: opnieuw beginnen.
  M. staat met beide benen op de grond, maar ja…
  met beide voeten op de grond, kom je wel geen stap vooruit 🙂
  Hoop alleen dat hij zich niet met dat Trio Vagabuntica inlaat !!

 3. Bram gaat de uitbater worden van het koffie huis dat Gordon wil opzetten hier.

  grapje hoor, waarom kan iemand niet eens wat goed doen voor een ander, gewoon even weg van alle spanningen. Aan complotten hebben we helemaal niks. Leven en laten leven.

 4. Fred de Haas

  Bedenkelijk niveau. Dat van Ruud de Wild.

 5. Marcel Bruinsma

  “Drie vrienden hebben het voor mij betaald” aldus Brammetje. En ja wie zouden die drie zijn?? 3x raden. Ik zeg dat het het inmiddels beruchte trio van Peppie en Kokkie zijn. Brammetje is in Nederland uit zijn advocatuur gezet en wil dus gewoon hier zijn duistere praktijken opnieuw starten tezamen met het duistere drietal. De ware aard van dat drietal begint steeds duidelijke vormen te krijgen. Hulde aan de Knipselkrant die inmiddels een goed inzicht hebben van deze drie. Nu begrijp ik dan ook waarom dit drietal het blog het zwijgen willen opleggen. De blog komt steeds dichterbij de volle waarheid en ja dat mag niet van dit drietal. KKC informeert de bevolking op de juiste methode en mogen dan van dit drietal niets zeggen. Waarom?
  Juist omdat de rol van het duistere drietal (straks dus viertal) steeds duidelijker word. Het blog team die via de KKC hun bevindingen wereldkundig maken met goede en goed onderbouwde info laat zich dus niet bang maken voor dit duistere trio en blijken onverdroten verder gaan. Hulde aan het Blog Team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *