Reforma de wijken in

reforma in de wijkWILLEMSTAD — Het team van Reforma onder leiding van Gerrit Schotte is de afgelopen weken weer actief geweest in de wijken.
Bewoners van onder meer

 • Fuik,
 • Ma  Luisa,
 • Stenen Koraal,
 • Hoenderberg,
 • Bándabou,
 • Bonam en
 • Sta.Maria

werden geïnformeerd over de plannen van de politieke hervormingsbeweging. Volgens het team van om handtekeningen te gaan verzamelen voor Reforma.
Het team  zal de komende tijd doorgaan met het bezoeken van de verschillende buurten op Curaçao.

reforma-hang
Geïnteresseerden kunnen via bellen met telefoonnummer 461-0250.

bron: Amigoe

To Top

0 Reacties op “Reforma de wijken in

 1. Abraham Mossel

  het is te hopen voor Gerrit de Raaf dat wanneer hij mijn wijk aandoet hij niet mijn tuin in stapt met zijn bodyguards,ik zal het aanzien als een geweldadige atraco,dus Abraham zal direct het v..r openen,hebben we dat ook achter de rug,Refoma is MFK hij speelt het slim en de regering staat erbij en kijkt er na,zij zijn allen te bang om deze Reforma wettelijk ongeldig te verklaren,maar nee hoor dat doen ze niet,omdat onze huidige MP er wel oren naar heeft om zelf eeuwig aan de macht te blijven want daar gaat het uiteindelijk toch om,of van niet dan Gerrit de Raaf!.
  EN DE POLITICI BLIJVEN HUN EIGEN VOLK BELAZEREN,BEDRIEGEN EN BELIEGEN MET LOSER PRAATJES,DIE FEITELIJK HEEL ANDERS IN ELKAAR STEKEN.

 2. Jan de Wind

  Reforma de wijken in??? NEE hoor MFK de wijken in. Mensen snappen het nog steeds niet. Reforma is en blijft politiek gelieerd aan de MFK. U tekend voor de MFK en niet voor Reforma. Schotte is beduidend op weg om als kopploeg campagne te voeren. Hij denkt en hoopt dat het kabinet Asjes valt en hij opnieuw de macht kan grijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *