Regering doet aan zelfverrijking

logo-mfkWillemstad – Oppositiepartij MFK beschuldigt de huidige regering ervan zich schuldig te maken aan zelfverrijking. De MFK schrijft in een verklaring dat de regering zich gedraagt alsof ze meedoet aan een ‘supermarket sweep’; dat is een wedstrijd waarbij de winnaar 3 tot 5 minuten de tijd heeft om allerlei spullen in een supermarkt uit de rekken te halen zonder ervoor te hoeven betalen.


In het geval van Curaçao is een ‘Goverment Sweep’ zo schrijft de partij.
De oppositiepartij somt een reeks van zaken op om te bewijzen dat het onder de regering Asjes slecht gaat met het land.

 • ,,Bedrijven hebben hun deuren gesloten,
 • vliegmaatschappijen zijn ter ziele gaan,
 • het gaat slecht binnen de hotelsector,
 • de zakenwereld is verlamd.”

De huidige malaise is volgens de MFK te wijten aan het optreden van voormalig gouverneur Frits Goedgedrag die besloot om een interim-regering te vormen om zo Curaçao te redden.
Het kabinet Asjes is haar belofte van de 80/20-regeling vergeten.

,,Men zwijgt tegenwoordig over dit onderwerp, en is verworden tot het kabinet dat meer dan 2.000 mensen naar huis stuurde in de afgelopen 10 jaar.”

Coalitiepartij PNP krijgt een veeg uit de pan voor de manier waarop de partij toekeek terwijl een luchtvaartmaatschappij haar deuren sloot.
Het is voor de MFK logisch dat een regering die gevormd werd op grond van zetelroof, of geleende zetels, zich immoreel gedraagt.
Coalitiepartij PAIS wordt door de oppositiepartij omschreven als een partij zonder leider, die van plan was om samen met de PAR Curaçao te regeren, maar dat plan viel in duigen.
De huidige regering is uit op haar eigen gewin ‘terwijl het volk als altijd de rekening moet betalen, zoals in het geval van de verhoging van de ob van 6 procent naar 9 procent en de basisverzekering ziektekosten’.

To Top

0 Reacties op “Regering doet aan zelfverrijking

 1. Alle kritiek op Schotte zal wel waar zijn maar je moet Schotte één ding nageven: hij weet wel wat marketing is!
  Hij meldt zich heel vaak in de barios en in de pers en geeft de coalitie en het kabinet constant een draai om de oren.
  Het volk denkt dat er nog maar 1 partij is: de MFK !
  De PAR ? PAIS? Die hullen zich in stilzwijgen en zijn onzichtbaar voor het volk (nou ja,binnen
  de Statenvergaderingen mompelen ze nog wat om hun ruime vergoedingen nog een beetje te kunnen verklaren).
  En Rosaria die de hoop in bange dagen was, wat heeft die eigenlijk allemaal gedaan voor dit eiland dat langzaam de zee inzakt: een rookverbod ! Hoezee, wat een staatsman ;-(

 2. Abraham Mossel

  De POT verwijd de Ketel

 3. Ton van Kesteren

  Hmmm Deze regering doet aan ZELFVERRIJKING aldus Gerrit de Raaf. Gerritje vergeet even snel dat de twee jaar kabinet Schotte een regelrechte financiele ramp was. Nu de schuld aan anderen geven en je eige pootjes wassen in onschuld? FOEI GERRIT; Jij was het toch die op kosten van de bevolking allerlei reisjes maakte? Jij was het toch die met een compleet escorte aan body quards rond reed op Curacao. Kosten die door de bevolking moest worden opgehoest. Wie is er debacle aan de huidige cricis van o.a. Aqualectra, Curoil en meer van die bedrijven.

 4. DE MFK of all people zegt dat de regering aan zelfverijking doet…hahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *