Restaurant Silver sluit de deuren

Willemstad – Wegens privé-omstandigheden moet eigenaresse Nienke Kesselaer van restaurant en wijnbar Silver de deuren sluiten.

Advertentie

,,Een hoop geleerd”, volgens de nieuweling in de horecabranche, ,,maar er zit niets anders op.”

restaurant en wijnbar SilverGisteren maakte ze via de sociale media bekend dat haar geliefde restaurant te koop staat. In juni van vorig jaar ging ze de uitdaging aan en volgde ze haar grote droom: een restaurant.
Dat werd uiteindelijk Silver in Pietermaai – bijna recht tegenover Saint Tropez Ocean Club -, waar ’s middags kon worden geluncht en ’s avonds wijn kon worden gedronken met huisgemaakte tapa’s.
Silver stond voor puur en chique. Voordat Silver officieel de deuren opende dacht de eigenaresse, vertelde ze in een eerder gesprek met deze krant, dat ze ‘het er wel even bij kon doen’. Daar heeft ze zich lelijk in vergist, geeft ze toe.

,,Op een gegeven moment ging het niet meer en heb ik mijn vaste baan opgezegd.”

Onder het motto ‘no guts no glory’ heeft ze zich vervolgens volledig op haar stiekeme, lang gekoesterde droom gestort.

,,Vanuit je kantoorbaan een lunchroom en wijnbar starten, het was een pracht droom. Genoten heb ik, met volle teugen. Helaas ben ik, door omstandigheden, genoodzaakt om Silver vroegtijdig weer door te geven aan een nieuwe eigenaar. Een unieke kans op een unieke locatie”, prijst Kesselear aan.

Die droom is nu in rook opgegaan met het te koop zetten van Silver.
Meer informatie over de verkoop van Silver kan worden verkregen via e-mailadres silver. [email protected]
Ook het overnemen van een deel van de inboedel is bespreekbaar.

Advertentie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *