Resultaten toxicologische onderzoeken nog niet binnen

Overlijden tweeling (6) en 3-jarige

WILLEMSTAD — De resultaten van de toxicologische onderzoeken in de zaken van de zesjarige Belgische tweeling en het meisje van drie, dat vorige week dood in haar bed in een woning te Muizenberg werd gevonden, zijn nog niet binnen. Dat meldt officier van Justitie Guillano Schoop desgevraagd.

De tweeling werd twee weken geleden levenloos in een volle badkuip gevonden in een hotelkamer. Een lokale krant meldde vanmorgen dat de tweeling niet door verdrinking om het leven is gekomen.
Schoop geeft daarop geen commentaar.

Resultaten van toxicologische onderzoeken duren doorgaans minstens zes tot acht weken voordat ze bekend zijn. Pas dan gaat de patholoog een sectierapport opstellen en kunnen we aangeven wat de conclusie van de patholoog is.”
De moeder van de tweeling is nog steeds opgenomen in de Capriles Kliniek.
De stoffelijke resten van de meisjes zijn meer dan een week terug overgebracht naar België om daar ter aarde te worden besteld.
Een andere lokale ochtendkrant meldde vanmorgen dat er bij het 3-jarige meisje sprake is geweest van een natuurlijke dood.
De krant heeft die informatie van de familie gekregen en niet van het Openbaar Ministerie.

Wij wachten het rapport van de patholoog af en zullen pas dan kunnen aangeven wat de doodsoorzaak is geweest. Het enige wat de patholoog ons heeft aangegeven is dat er geen sporen waren van geweld, maar daaruit kun je niet zomaar de conclusie trekken dat er sprake is geweest van een natuurlijke dood”, aldus de officier. Mana Mana

De gedetineerde Kenroy ‘Mana Mana’ Stefania (40), die vorige week in Blok 4 in de gevangenis werd doodgeschoten, had vijf inschotwonden.
Diverse vitale organen zijn daarbij aangetast, waaronder hart en longen.
De doodsoorzaak is dus verwondingen aan vitale organen.
In deze zaak is het vuurwapen gevonden en zijn twee verdachten aangehouden, Chavel ‘Diablo’ Waterfort en Frailon Pieter, die beiden lange straffen uitzitten wegens moord.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *