Right Hand Drivers blokkeren keuringslokaal

CURAÇAO – Bestuurders van een auto met een stuur aan de rechterkant lieten vanmiddag hun ontevredenheid merken over de keuring van een Right Hand Driving (RHD) auto.
Hierop versperden de desbetreffende chauffeurs de uitgang van het keuringslokaal. Zij vinden dat hun auto’s vaak ten onrechte worden afgekeurd.

De bestuurders werden vertegenwoordigd door de stichting Right Hand Driving Curaçao. Zij lieten weten dat zij erg ontevreden zijn met wat er in de keuring van een RHD-auto gekeurd wordt.

Vergadering
Voorzitter van het ministerie van Verkeer, Transport en Ruimtelijke ordening, Melvin Doran, ging vanmiddag in gesprek met twee vertegenwoordigers van de stichting RHD Curaçao en met leden van de politie, over het hanteren van de status-quo.
Er moet worden blijven gecontroleerd op de gebruikelijke manier en er wordt vrijdagmiddag nog een keer gesproken over het voorval van vanmiddag.

Excuses
Het ministerie van Verkeer, Transport en Ruimtelijke Planning laat weten dat het keuringslokaal morgenmiddag weer geopend is voor de gebruikelijke keuring.
Daarnaast biedt het excuses aan voor ieders ongemak dat kan voortkomen door het voorval van vanmiddag.

Video: Keuringslokaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *