Rosaria: Je reinste onzin

alex rosaria01-2014WILLEMSTAD — Alex Rosaria, politiek leider van coalitiepartij Pais, weerspreekt krachtig verhalen in de lokale media dat hij persoonlijk zou hebben getracht om een lid van de oppositie financieel uit de brand te helpen zodat die tot de coalitie zou toetreden. In een reactie spreekt het Statenlid van ‘je reinste onzin’.

Advertentie

Volgens publicaties in zeker twee ochtendkranten zou Rosaria aan het vissen zijn bij de oppositie om zo MFKlid Jacintha Scoop-Constancia binnen de coalitie te krijgen.
De verschillende kranten maken melding van documenten waaruit zou blijken dat Rosaria het Statenlid financieel heeft bijgestaan.
Maar in een reactie wijst Rosaria dit allemaal krachtig van de hand.

Dit is echt onzin. Hier klopt echt niets van. Ik heb al een hele poos geen contact met deze persoon. Ik weet niet waar deze verhalen vandaan komen, maar feit is dat ze niet op waarheid gebaseerd zijn. Als men stelt dat er documenten bestaan die dit allemaal wel zouden bewijzen dan wil ik die heel graag inzien. Ik vraag dan ook om deze documenten vrij te geven, zodat wij ze allemaal kunnen zien”, aldus Rosaria vanochtend.

Scoop-Constancia maakte onlangs bekend zich na deze periode als Statenlid uit de actieve politiek te willen terugtrekken.
Ze gaf aan dat ze niet uit de fractie van de MFK zal stappen om als onafhankelijk Statenlid door te gaan.

bron: Amigoe

Advertentie

back home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *