Rozier geeft uitsluitsel over toekomst

WILLEMSTAD — Onafhankelijk Statenlid Dean Rozier zal morgen in een persconferentie duidelijkheid verschaffen over zijn politieke toekomst. Onlangs heeft Rozier tijdens een interview op de televisie al aangegeven niet door te willen gaan in de politiek.

De verwachting is dat hij morgen met dezelfde boodschap zal komen. Ook wordt verwacht dat hij een stemadvies zal geven voor een bepaalde politieke partij of politicus voor de verkiezingen van 19 oktober.
Sinds Rozier zijn steun aan de coalitie van MFK, PS en MAN heeft onttrokken doen verschillende geruchten de ronde over zijn politieke toekomst.
Hetzelfde geldt voor Eugene Cleopa, die ook zijn steun aan het kabinet heeft ingetrokken en onlangs zijn lidmaatschap van de MAN heeft opgezegd.
Cleopa wordt in verband gebracht met de politieke partij Pais van partijleider Alex Rosaria, maar ook met een mogelijk nieuw op te richten partij.
Ook de naam van Steven Martina, zoon van oudminister- president voor de MAN Don Martina, wordt in verband gebracht met zowel Pais als deze nieuwe politieke partij.
De familie Martina heeft vorig jaar de banden met de MAN verbroken uit onvrede over de koers die de partij ging varen sinds de toetreding tot de coalitie na de verkiezingen van 27 augustus 2010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *