RTL | 72-jarige Nederlander aangehouden met 80 bolletjes cocaïne in maag

De man werd geboren op Curaçao, maar heeft een paspoort dat in Rotterdam is uitgegeven, zegt een woordvoerder van justitie in België. De man kwam in België aan met een vlucht vanuit Aruba. Tussendoor was hij geland in Santo Domingo | ANP

Een 72-jarige Nederlander is op het vliegveld in Brussel aangehouden met 80 bolletjes cocaïne in zijn maag. Ook twee andere Nederlanders werden op het vliegveld opgepakt voor drugssmokkel.

De arrestaties vonden alle drie dit weekend plaats, schrijft de Vlaamse nieuwssite Het Laatste Nieuws op basis van informatie van het parket Halle-Vilvoorde.

Dominicaanse Republiek

De 72-jarige man was vanaf Aruba via de Dominicaanse Republiek gevlogen. Op Brussels Airport werd hij aangehouden.

Ook een 23-jarige Nederlander werd op het vliegveld opgepakt. Hij stond juist op het punt te vertrekken naar Punta Cana (Dominicaanse Republiek) met 27 kilo xtc-pillen in zijn bagage. Hij had de drugs verstopt in de dubbele bodem van zijn twee koffers.

Vanochtend liep een 24-jarige vrouw uit Nederland tegen de lamp. Zij kwam uit Punta Cana met 2 kilo cocaïne in haar bagage. Tot slot werd aan 58-jarige Duitser aangehouden die vanuit Dubai via Rio de Janeiro naar Brussel was gekomen en 3 kilo cocaïne in zijn bagage had.

Bron: RTL

4 Reacties op “RTL | 72-jarige Nederlander aangehouden met 80 bolletjes cocaïne in maag

  1. Lol 72 jaar. Hoe verknipt kun je zijn.

  2. KKC commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

  3. KKC commentpolis

    Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze spelregels

  4. Bram Gedopt

    Horible dushi, horible.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *