RTL | Barry Hay vindt koper voor villa Curaçao

Barry Hay vindt koper voor villa Curaçao

Barry Hay vindt koper voor villa Curaçao

Barry Hay heeft zijn miljoenenvilla op Curaçao weten te verkopen. Na een prijsverlaging eerder deze maand hapte iemand toe, weet bekendeburen.nl.

De Golden Earring-zanger heeft zijn onderkomen verkocht voor zo’n twee miljoen euro. Voor die prijs krijgt de koper een villa met elf kamers, waaronder zes slaapkamers en vijf badkamers. De woning ligt op een stuk grond van bijna 12.000 vierkante meter, heeft een privézwembad en uitzicht op de Caribische Zee.

Barry zette de villa niet te koop omdat hij wil terugkeren naar Nederland, maar omdat hij op een andere plek op Curaçao wil gaan wonen. Daar wil de rocker zijn eigen droompaleis laten bouwen.

Bron: RTL-Nieuws

3 Reacties op “RTL | Barry Hay vindt koper voor villa Curaçao

  1. Abraham Mossel

    Nou La, hij komt, heb je zijn vrouwtje wel eens gezien La, en dat is niet die la, la neus van Toon Hermans ,barry gehaktbal , je bent bij ons welkom hoor, in de mondie van steenrijk/ Maria in de Pan gehakt en in de vul Zakken? toch lekker dicht bij en een mooi uitzicht op het speeltuintje van ( 250.0oo,00) 600.000,00 en vollybal veldje, aan gelegt door Caralonia & Gertje de Raaf, incl Monkie FOL” PS” / MFK” REFORMA” DWDD” LID ?. zonder rijbewijs, gesponsert door MFK / R dos S

  2. Nee, ik hou niet van gitaren op mijn poort.

  3. Zou La Stiwz het gekocht hebben?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *