RTL | Gerard Joling vertrekt naar zonnig Curaçao

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Onderweg naar het heerlijk Curacao @klm , waar ik tijdens oud en nieuw optreed bij @lionsdive 🏝😎 #gerardjoling #lionsdive #curacao

Een bericht gedeeld door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Gerard Joling heeft een ontzettend drukke tijd achter de rug en dus is het hoog tijd voor vakantie. Vandaag pakte de altijd goedlachse zanger zijn biezen om te gaan genieten van een welverdiende vakantie op het prachtige Curaçao.

Via Instagram deelt Gerard Joling een filmpje waarop te zien is hoe hij zich klaarmaakt voor de vlucht. En de zanger maakt er, zoals op de beelden te zien is, zoals altijd weer een echt feestje van.

Hoewel Geer van plan is om heerlijk te gaan genieten op Curaçao, reist hij ook naar het eiland af voor werk. De rasentertainer is namelijk gevraagd om een optreden te verzorgen bij een luxueus resort en daar heeft Gerard natuurlijk wel oren naar.

Eerder liet Gerard al aan RTL Boulevard weten hoofdzakelijk aan het strand te willen gaan liggen op Curaçao. Hij heeft het zo druk gehad met de promotie van zijn single Christmas On The Dancefloor dat Geer het nu de hoogste tijd vindt om even lekker bij te gaan komen van het afgelopen jaar.

Voorlopig moeten we het wel even zonder de diva doen in ons koude kikkerland, pas over twee weken zal hij weer voet zetten op Hollandse bodem.

Bron: RTL

7 Reacties op “RTL | Gerard Joling vertrekt naar zonnig Curaçao

 1. Jezus, dit is echt een forum van gekken geworden.

 2. Plus een blanke man die al deze toeristen gaat vermaken.

  Deze blanke man zal ook wat YDK mannen gaan vermaken! Zijn type is de zgn macho YDK man die ondertussen wel speelt met komkommers

 3. Danki Eric Lapas. Mi sa kiko Bo kiermen. Bo sostén moral ta apresiá kaminda kada Yu di Tera ta.

 4. Vliegtuigen vol met toeristen die hier hun centjes uit gaan geven. Precies wat we nodig hebben op Curacao. Plus een blanke man die al deze toeristen gaat vermaken. Wat is er mis mee? Curacao verdient hier aan!

 5. Zoals we gewend zijn van “deze” reaguurder die zijn zaakjes niet op orde heeft. Laat ik nou stellig kunnen zeggen dat er niet alleen ‘blanke NL’ a/b zitten. Als mijnheer de reaguurder goed zijn geblindeerde ogen de kost geeft bv als er een TUI binnenkomt (toevallig gisterenavond vrienden opgepikt die met TUI waren binnengekiomen, dan viel mij gelukkig op dat er veel bros and sisters waren met een mooi kleurtje.
  Redactie wordt het nu niet een keer zaak om dit haatzaaiende figuur te blocken, er koomt alleen BS uit zijn vingers, en waarschijnlijk ook uit zijn mond. Het is bij deze mijnheer niet goed en niets deugt.
  Wanstaltig, werkelijk!

 6. De Rechtsstaat

  The CNSJF, Tumbafestival, Ilan Chester etc, onze Geertje mag ook bij horen?

  Gelukkig zonder Goor.

 7. Het is een beeld wat we jammer genoeg vaker zien, vliegtuigen op weg naar Curaçao met alleen blanke Nederlanders aan boord. Het betekent simpel weg dat voor heel veel van onze zwarte broeders en zusters ook in Nederland het leven hard is. Ik wou dat ik tegen hen kan zeggen, “hulp is onderweg” maar ik weet dat het niet zo is, dus ik kan ze alleen met een Motivational & Inspiring Speech achterlaten.

  https://www.youtube.com/watch?v=BxY_eJLBflk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *