RTL | Gerard Joling viert vakantie met BN’er-vrienden op Curaçao

Gerard Joling met Irene Moors, Jeroen Pauw, Glennis Grace, Shirma Rouse, Trijntje Oosterhuis, Rico Verhoeven en Jandino Asporaat op Jan Thiel Beach

Gerard Joling geniet van een welverdiende vakantie op Curaçao. Hij is bij lange na niet de enige BN’er die is afgereisd naar het zonnige eiland. En speciaal daarom organiseerde Geer een lunch voor al zijn bekende collega’s.

“Gezellig een kleine lunch georganiseerd voor mijn lieve collega’s!”

“Gezellig een kleine lunch georganiseerd voor mijn lieve collega’s!”, zegt Gerard op Instagram. Voor zijn lunch heeft hij ook een heel blik BN’ers opengetrokken.

Niemand minder dan Irene Moors, Jeroen Pauw, Glennis Grace, Shirma Rouse, Trijntje Oosterhuis, Rico Verhoeven en Jandino Asporaat werden uitgenodigd door ome Geer.

Bron: RTL

12 Reacties op “RTL | Gerard Joling viert vakantie met BN’er-vrienden op Curaçao

 1. Do not ever forget where you came from..

  Dat doen ze juist wel.. Vraag je maar af waarom dat zo is!

 2. De Rechtsstaat

  Hoe Irene omgaat met de hoogste baas van het koninkrijk:
  https://www.youtube.com/watch?v=IBhVlNYFmpY
  Jeroen denkt deze Glennis is vrijgezel sinds Edwin Evers is gestopt.
  Treintje en Gerard echt twee toffe gozers.
  Die kickboxer: wat denkt ie eigenlijk (de ene of de andere)?

 3. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels.

 4. Commentpolis

  Deze reactie is verwijderd wegens strijd met onze regels.

 5. De Rechtsstaat

  Ik ga het wel een beetje opnemen voor Eric.

  Deze foto van BN’ers is wel bijzonder, aangezien de BN’ers met “local roots” nergens te vinden zijn onder hun eigen mensen. Niks mis mee, moeten ze zelf weten…..!

  Echter de drie getinte gasten weten echt precies hoe zich te profileren tussen de BN’ers en doen alsof zij (allochtonen) het wel hebben bereikt in de liberale Lage Landen.

  Get real and do not ever forget where you came from, where you are at and what you can do about the awareness!!!

 6. Idd,zoals onze ‘onderstandstrekker’ Clapas zelf recent opmerkte dit te zijn lijdt hij aan een ernstig persoonlijkheids issue. Dan vindt je nl iedereen die meer presteert een nul.
  En ja Clapas wordt al tijden geaccepteerd als reaguurder, tragisch wel. Maar zo zijn er meer, en het gaat maar door! Helaas. Maar, deze reaguurders hebben meerdere aliassen en poppen zo weer op. Iedere keer weer.

 7. Joep Meloen

  @ Ericlapas

  Staat ergens geschreven dat het verplicht is je rijkdom te delen met de mensen alhier op het eiland ?
  Heb jij enig bewijs dat ze dat niet doen ?

  M.a.w. waar bemoei je je mee. Ze hebben hun geld verdiend op een eerlijke manier, zij bepalen wat ze ermee gaan doen, niet jij.

  Anders kan ik ook vragen hoeveel mensen jij al hebt geholpen. Wanneer je ook maar 5 gulden in je zak hebt gehad om een biertje te kopen dan had je dat ook aan een ander kunnen besteden. Waarom heb je dat niet gedaan ?

 8. @Lapas: Jandino is absoluut niet mijn type, maar dat is ook niet de maatstaf. Blijkbaar vindt het grootste deel van Nederland en Curacao het wel een geschikte vent/cabaretier. Ondanks dat het niet mijn type is gun ik hem zijn, door hemzelf verdiende eerste klas vluchten.

  Voor mijn part koopt hij alle kaartjes van een KLM toestel en gaat alleen, in zijn blote kont op rij stoel 45b zitten.

  De gemiddelde YdK moet zich eens meer zelf gaan ontplooien en ontwikkelen in plaats van het self proclaimed gehandicapt, hulpbehoevend, vingerwijzend kind anderen te verwijten en bijna te eisen dat ze geholpen moeten worden.

 9. Ik lees hier verschillende beledigende opmerkingen naar mijn adres, ik zal mij niet tot dat niveau verlagen om terug te gaan schelden. Volgens @Eagle, ” Doe nou iets positiefs please.” Nou ik doe toch iets positiefs, ik vraag deze mensen om een brother of sister te helpen. Volgens @Michael, “En heb jij enig idee wat mensen Shirma en Jandino allemaal terugdoen voor het eiland?” Nee dat weet ik niet dat wil ik graag van Jandino horen, in plaats van dat hij een grote villa heeft en business class vliegt.

  Blijkbaar is in 2019 weer iedereen voor zich, ikke ikke en de rest kan stikken, dus voor allen die in de put zitten, je kan niet op deze regering of je landgenoten met geld rekenen om je uit de put te trekken. Jullie moeten het zelf doen.

  https://www.youtube.com/watch?v=0IA3ZvCkRkQ

 10. Hi,
  Worden deze onbeschofte mensonterende opmerkingen geaccepteerd hier bij Knipselkrant??
  Hou toch alsjeblieft een beetje op nu. Doe nou iets positiefs please.
  Je kent Shirma niet eens, het is niet wat het oog ziet dat telt, maar wat in des mensen hart is, en waarschijnlijk zit er heel wat rotzooi in het hart hier zo waardoor zoveel negatiefs en lage uitingen maar voren komt.
  Please screen screen Knipselkrant! Dit is echt nuet opbouwend!

 11. Werkelijk elke letter die je schrijft is onzin Eric.

  Weet jij van Shirma’s gedisciplineerde food & fitness programma?

  Gaat zij inderdaad enkel met ‘Hollandse vrienden’ om? Hoe weet jij dat? Kennelijk heb jij een grotere issue met kleur. Want wat maakt het uit waar je vrienden vandaan komen?

  En heb jij enig idee wat mensen Shirma en Jandino allemaal terugdoen voor het eiland?

  Praat toch geen poep man, gefrustreerde gast.

 12. Volgens mij vreet die Shirma Rouse als een **** zeg ongelooflijk dat zo een vrouw niet aan alle obesita’s gerelateerde ziektes lijdt.

  Helaas kennen veel van ons dit beeld, zwarten die het in Nederland gemaakt hebben komen hier met een Hollandse vrienden en laten het breed hangen, verblijven in luxe resorts met als ontbijt, kaviaar en champagne.

  Het blijkt keer op keer dat ze heel snel vergeten waar ze vandaan kwamen, wat zou het mooi zijn, “to reach back and pull someone else up”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *