RTL | Jandino zet zijn moeder in het zonnetje


Jandino viert oud en nieuw in zijn geboorteland Curaçao samen met zijn kids, vrouw en de rest van de familie. Via een Instagram post laat de alleskunner weten dat deze trip vooral heel bijzonder is voor hem en zijn moeder.

”Want door die ene ticket die ze ooit heeft gekocht voor ons, zijn wij nu in de gelegenheid om tickets te kopen voor haar”

Zijn moeder vliegt voor het eerst in haar leven Business Class, en daar zit een heel mooi verhaal achter. Na heel hard werken en lang sparen kocht zijn moeder namelijk in 1991 twee tickets naar Nederland. Eentje voor haarzelf en één voor Jandino’s jongere broertje Kenneth. Ze ging aan het werk in Nederland om zo geld bij elkaar te sparen om zo ook Jandino en zijn zusje June naar ons kikkerlandje te halen.

”We spoelen heel wat jaartjes verder naar vandaag 27 december 2018. Vandaag vliegt mijn moeder voor het eerst in haar leven business class. Dat vinden wij heeeeeeel bijzonder. Want door die ene ticket die ze ooit heeft gekocht voor ons, zijn wij nu in gelegenheid om tickets te kopen voor haar”, aldus Jandino.

Bron: RTL

9 Reacties op “RTL | Jandino zet zijn moeder in het zonnetje

 1. Volgens @EAJ, “dat hypocriet stuk vreten jullie mogen van mij allebei de tering krijgen!!”

  Beste @EAJ, deze foto van Jandino roept bij de meeste mensen, alleen maar walging op. Als je hem op twitter volgt, heeft de man alleen maar over hoe groot zijn huis is en hoe duur zijn auto is.

  Wij hebben hier genoeg van deze negers die het breed laat hangen, als je mij vraagt is het een vorm van minderwaardigheid complex en zo te zien, zo geleerd zo gedaan.

  Kijk naar de moeder zij schaamt zich voor haar, “kabei pepper chiki” en probeert ondanks haar leeftijd nog jong te kleden.

  Jandino had zeker veel meer fans bijgekregen als hij de business class ticket had gebruikt voor misschien gezinnen die waarschijnlijk nooit een ticket kunnen betalen.

 2. @hedendaags, Nee, Jandino weet welke hand hem voedt..
  Hij is altijd zeer neutraal mbt Zwarte Pieten discussie.

 3. Nou rechtsstaat en Bas dat hypocriet stuk vreten jullie mogen van mij allebei de tering krijgen!!
  Komt de Ydk roven en stelen is niet goed, doet ie normaal zijn geld verdienen is ook niet goed!!!

 4. Hypocriete lul is het. Nu een beetje popie doen en zo dankbaar zijn voor al het goede dat Nederkand hem gebracht heeft. Een tijd geleden stond ik naar zijn optreden op de Kleine Werf te kijken. Op het einde van zijn show had hij een boodschap voor alle lokale aanwezigen. In de trend van, blijf je eigen taal praten en laat je niet overheersen door de Nederlanders. Ik stond bijna te kotsen van die gozer, walgelijk was het. En nu pronken met zijn Business Class, verdiend i het land waar hij zo tegen ageerde. Hypocriet stuk vreten is het.

 5. De Rechtsstaat

  Maar ik heb nog een vraag:

  Was het niet deze zelfde man betrokken bij een zwartepiet gedoe in het verleden?

  En voor alle tegenstribbelaars, ik begin de zwartepietendiscussie vandaag.

 6. Wellicht kan Jandino ook een duurdere pruik voor zijn moeder kopen, tegenwoordig heb je van die dure pruiken die niet van echt haar zijn te onderscheiden. Wat zwarten ook in hun leven bereiken, als ik ze met een pruik opzie en vooral een goedkope pruik, heb ik zoiets van als ze met hun geld een andere huidskleur hadden kunnen kopen, hadden ze dat waarschijnlijk ook gedaan.

 7. Heel mooie geste van Jardino. Blessed are you.
  Dat heet compassie. wat bij velen van ons weleens ontbreekt.

  Een ding mag ik wel zeggen van de meeste YDK, als ze het hebben gemaakt , bedenken ze hun naaste omgeving ook in hun welzijn.
  Dat zijn de Dushi Hende.

 8. De Rechtsstaat

  Moet hedendaags altijd zo nodig op de foto?

  Lijkt George Jefferson, reincarnated.

 9. Ik heb mijn hele leven bij internationale bedrijven gewerkt, vaak moest één van ons in een ander land zijn. Toendertijd mochten wij allemaal business class vliegen want zogenaamd moet je in het vliegtuig al een beetje inlezen en wat notities maken.

  In die tijd zag je in de businessclass mannen in 3 delig pak en vrouwen in mantel pak, tegenwoordig zie je van alles in business class dus vliegen wij nu ook zakelijk, economy.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *