RTL | Kim Feenstra gaat 2000 dieren op Curaçao en Bonaire steriliseren

De vrijwilligers hebben het hart op de juiste plek en jarenlange ervaring op dit vlak” @Bruno

Kim Feenstra maakt zich naast haar werk als model en fotograaf hard voor dieren die op straat leven. Als ambassadrice van Stichting Dierenhulp gaat ze 2000 dieren op de Nederlandse eilanden Curaçao en Bonaire steriliseren.

De vrijwilligers hebben het hart op de juiste plek en jarenlange ervaring op dit vlak”

“Dieren die op straat leven, of ze nou wel of geen eigenaar hebben, fokken helaas maar door. De problemen die daardoor ontstaan zorgen weer voor nog meer ellende. Terwijl een simpele ingreep zorgt voor minder dieren en bovendien veel gezondere dieren”, legt Feenstra, die op haar vele reizen veel dierenellende heeft gezien, uit.

“De vrijwilligers hebben het hart op de juiste plek en jarenlange ervaring op dit vlak. Bovendien is het een diervriendelijke aanpak die direct bij de bron al veel leed voorkomt.”

Bron: RTL Boulevard

2 Reacties op “RTL | Kim Feenstra gaat 2000 dieren op Curaçao en Bonaire steriliseren

  1. Sinds wanneer is mevrouw ook dierenarts geworden? Ach, het zijn maar dieren…

  2. “Bovendien is het een diervriendelijke aanpak” dat kan nooit waar zijn. Dit is de ergste vorm van dierenmishandeling. Ik hoop dat de minister van justitie hier ingrijpt. Het laatste wat de honden te zien krijgen voordat ze gecastreerd worden is deze bloedmooie vrouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *