RTL | Parlementslid Curaçao geeft collega een klap in het gezicht

“Iedereen is hier in shock. Er lag ook bloed op haar stoel “

Het ging er vandaag heftig aan toe in het parlement op Curaçao. Statenlid Jacinta Constancia gaf haar collega Giselle McWilliam een klap in het gezicht. De klap is te zien op beelden uit het parlement.

De politica die de klap uitdeelde is meegenomen door de politie, zegt journaliste José de Bruin van radiozender Dolfijn FM. “Iedereen is hier in shock”, vertelt ze aan RTL Nieuws. “Er lag ook bloed op haar stoel.”

McWilliam had hard uitgehaald naar haar collega Constancia, die verdachte is in een fraudezaak. Constancia liep daarop naar haar collega en gaf haar een klap in het gezicht en krabde haar in het gezicht.

De twee zijn politieke tegenstanders. De partij van Constancia zit in de demissionaire regering. “De partijen liggen niet echt lekker, maar dit gaat wel heel ver”, zegt De Bruin.

Bron: RTL nieuws

Naschrift KKC

2 Reacties op “RTL | Parlementslid Curaçao geeft collega een klap in het gezicht

  1. Niks verkeerd aan het bericht. Geen leugens, alleen feiten. RTL is nog altijd minder sensatiegericht dan Extra of Vigilante.

  2. Meta Fahrenfort

    Geen idee wie “RTL” is, maar dit klopt echt helemaal niet. E senora aki juist ta forma parti di e grupo di partidonan ku ta bezig te topla ‘regering’ paso nan ta hanja ku nan tin un kandidat mas grandi di votado tras di nan.
    Knipselkrant por kopia, pero ta bon si bosonan ta wak kiko kat kiko pa ku e kontenido.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *