RTL | Rossana Kluivert gooit plannen Curaçao om

“Eén van de locaties die we hebben bezichtigd, gaan we zo snel mogelijk aankopen en – zodra de vergunningen binnen zijn – gaan we vol goede moed weer van start.”

Een tegenslag voor Rossana Kluivert en haar hondenopvang op Curaçao. De vrouw van oud-voetballer Patrick moet op zoek naar een nieuwe locatie. Vanwege problemen met de vergunning ligt de bouw van de opvang nu stil.

“Het wordt tijd voor het Kluivert Dog Rescue Centre 2.0”

“Ik ga onverminderd door, maar in een andere opzet en met andere partijen”, reageert Rossana in De Telegraaf. “Het wordt tijd voor het Kluivert Dog Rescue Centre 2.0. Door de bouwstop op de huidige locatie trek ik mijn handen er hier vanaf. De afgelopen dagen heb ik op Curaçao wel acht mogelijke kavels bekeken waar we een sterilisatiekliniek en een educatiecentrum kunnen bouwen. Dat wordt nu de nieuwe opzet.”

Rossana’s missie is allerminst “ten einde”, zoals lokale media deze week schreven. “We schakelen door”, zegt ze. “Eén van de locaties die we hebben bezichtigd, gaan we zo snel mogelijk aankopen en – zodra de benodigde vergunningen binnen zijn – gaan we vol goede moed weer van start.”

Bron: RTL

4 Reacties op “RTL | Rossana Kluivert gooit plannen Curaçao om

  1. Het Licht zal schijnen in de Duisternis.

  2. Graag even reageren op soap Kluivert,als je al uitlatingen doet op tv Nederland dat jij even de honden gaat redden en doet dat er niets hier wordt gedaan dan beledig je hier een hele hoop mensen.
    Een hondje redden zoals je doet op tv ik kan elke dag wel doen maar dan begin het pas dieren arts verzorgen zie ik je niet doen op tv.
    Het is voor de honden jammer dat het niet door gaat want elke hulp is nodig.
    Maar de manier hoe je naar buiten gekomen ben is gewoon zeer slecht en nu maar iedereen de schuld geven, maar ik zeg kijk is in de spiegel

  3. Aardige vrouw die Rosanna. Jammer van al die blablabla verhalen die zij de wereld inhelpt. Beter om op de achtergrond en in de luwte de dingen te regelen. En als het eenmaal klaar is, eea met veel bombarie aankondigen.

  4. Nou zo te lezen hebben de dames ruzie en gaat ieder haar eigen weg. Voor de honden is dit geen goed nieuws natuurlijk. Ik ben toch benieuwd waarom deze vrouw nog steeds doorzet, na een leven van remissie en terugval, zo veel kan ze toch niet van honden houden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *