RTL | Rossana Kluivert krijgt steun van opgevangen hondje


Rossana Kluivert wordt momenteel behandeld voor borstkanker. Toch weerhoudt het de vrouw van Patrick Kluivert er niet van om wat goeds te doen voor de wereld, met haar goede doel helpt ze namelijk zwerfhonden. En van die beestjes kan zij op haar beurt ook weer een hoop steun verwachten.

Rossana plaatste eerder deze week een aantal foto’s van hondje Mochi. De zwerfhond werd door vrijwilligers naar haar opvang gebracht: “Gisteren gevonden in deze slechte conditie: gewond, bang en verdrietig.” Rossana was er zeker van dat Mochi over een paar dagen er al beter uit zou zien: “Ik beloof dat hij over een paar dagen al in een veel betere staat is.”

Een paar dagen later gaat het inderdaad stukken beter met de hond. Mochi en Rossana hebben inmiddels ook al een band opgebouwd. Ze vertelt op Instagram dat ze ontzettend veel steun heeft van de trouwe viervoeter: “Na een dag in het ziekenhuis voelde ik mij heel slecht. Mochi vertrouwt mij nu al en dat maakte mij de gelukkigste persoon op de wereld.” Wat ontzettend lief!

In mei dit jaar werd bij Rossana borstkanker geconstateerd. Omdat ze op dit moment wordt behandeld, moest ze de opnames voor haar nieuwe televisieprogramma uitstellen. In dit nieuwe programma wordt haar Kluivert Dog Rescue Center op Curaçao gevolgd. Zodra haar behandelingen voorbij zijn, zal ze naar het eiland gaan om zich in te zetten tegen hondenleed.

Bron: RTL

2 Reacties op “RTL | Rossana Kluivert krijgt steun van opgevangen hondje

  1. Trots op Curaçao

    Ging het nu om de hond? Of was dit weer zo’n BeNen(R) moment?

  2. Het lijkt alsof deze video door een blinde is genomen, er is toch duidelijk wat bladeren voor haar gezicht. Het is altijd hetzelfde als je iets gedaan wil krijgen, moet je het zelf doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *