RTL | Rossana Kluivert stelt opnames uit door ziekte

Artsen hebben Rossana Kluivert afgeraden naar Curaçao te reizen voor opnames van haar reallifeserie op TLC.

Rossana Kluivert stond op het punt om naar Curaçao te gaan om daar te draaien voor haar nieuwe TLC-programma. Toch hebben haar doktoren nu besloten dat het beter is als ze niet gaat.

In mei werd bekend dat de vrouw van voetballer Patrick Kluivert borstkanker heeft, heel heftig! Zeker omdat er vijf jaar geleden lymfeklierkanker werd ontdekt bij Rossana. De styliste genas destijds na een lange en zware behandeling met chemo.

Het advies van haar doktoren volgt ze op: “Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken want dankbaar dat de doktoren zo goed op mij letten.”

Hi lieverds, Ik stuur even langs deze weg een berichtje want ik ben erg dankbaar voor alle berichtjes,kaarten en dus heel veel liefde ❤️.Op dit moment zou ik eigenlijk naar Curacao afreizen om mijn droom @kluivertdogrescuecenter op te zetten samen met heel veel fantastische mensen die dit mogelijk maken vanuit #nederland #belgie en #curacao Na mijn operatie ben ik nu voldoende hersteld om dit te doen dacht ik … 😬Helaas vinden de doktoren toch dat het niet verstandig is om de bestralingen uit te stellen en zal ik dit eerst gaan doen en met beide handen aanpakken want dankbaar dat de doktoren zo goed op mij letten .Wel kreeg ik nog een paar dagen om heerlijk met de jongste te zwemmen,snorkelen en zoveel mogelijk ijsjes eten als ik maar kan😏🎉ik wil @tlcnl die alles vastlegt op curacao ook bedanken voor het geduld en wil dan ook zodra ik groen licht krijg om naar curacao te gaan jullie allemaal laten zien hoe we iets wat zo verdrietig is ( hondenleed ) om kunnen zetten naar iets waar de honden en wij als mensen blij van worden en hoop dat er in de herfst al van start kan worden gegaan met sterillisatie , educatie en opvang voor de gewonde dieren. Samen zijn we sterk dus ben ervan overtuigd dat het met jullie hulp gaat lukken 🍀🏆#info op de website

Een bericht gedeeld door Rossana Kluivert (@rossanakluivert) op

Op Curaçao zou Rossana beginnen met het programma Kluivert Dog Rescue Center, waarin ze straathonden gaat redden.

Zodra ze klaar is voor vertrek wil ze meteen het vliegtuig instappen: “zodra ik groen licht krijg om naar curacao te gaan jullie allemaal laten zien hoe we iets wat zo verdrietig is ( hondenleed ) om kunnen zetten naar iets waar de honden en wij als mensen blij van worden.”

Bron: RTL

2 Reacties op “RTL | Rossana Kluivert stelt opnames uit door ziekte

  1. Kijk aan wat een aardige reactie ineens en dat na een onbeschaamde aanval op Rosanne door dezelfde vriendelijke mijnheer van verleden week en door de redactie verwijderd moest worden.

  2. ericlapas

    Wij wensen mevrouw Kluivert hier vanuit Curaçao beterschap en heel veel sterkte!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *