RTVRijnmond | Neptunus genadeloos voor Silicon Storks

Neptunus verplettert Haagse Storks: 20-0

Curaçao Neptunus heeft zaterdag in het Familiestadion Silicon Storks in de hoofdklasse flink te kijk gezet. De Rotterdamse honkballers droogden de Haagse formatie met maar liefst 20-0 af. Het team van coach Ronald Jaarsma had daar slechts zes slagbeurten voor nodig.

In de eerste inning nam Neptunus al een 6-0 voorsprong tegen de hekkensluiter van de competitie. Tijdens de vierde scoorden de Rotterdammers vijf treffers. De overige negen punten werden in de zesde inning behaald.

Na 38 wedstrijden is Neptunus met 66 punten nog altijd lijstaanvoerder van de hoofdklasse. Zondag gaan de mannen van Jaarsma bij Silicon Storks op bezoek.

Bron: RTV Rijnmond

2 Reacties op “RTVRijnmond | Neptunus genadeloos voor Silicon Storks

  1. Vraag me allereerst af wat een honkbaluitslag uit een B competitie op de knipselkrant doet, maar goed, zal wel komkommertijd wezen.

    En Joop, de begroting van Ajax is 20 maal zo groot als die van Fc Emmen, dat in dezelfde competitie speelt, maar hoe wil je dat anders dan?

  2. joop savaneta

    Alle respect voor Neptunus maar het is samen met Amsterdam Pirates wel een club waar het meeste geld zit en daardoor ook over de beste spelers kan beschikken. Van een eerlijke en gelijkwaardige competitie in de hoofdklasse honkbal is dan ook al jaren geen sprake.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *